Máte radi legíny? Pura Vida legíny sú iný level

Máte radi legíny? Pura Vida legíny sú iný level

27. marca 2021, Pura Vida, legíny, funkčný materiál, tehotenské legíny

Sponzorovanej odkazy:

Je potrebné ctiť remeslo a českú výrobu kvalitného oblečenia a rastúca česká značka Pura Vida, ktorá svojimi výrobkami zlepšuje náladu a zvyšuje sebavedomie, je skvelým kandidátom. Vyznačuje sa totiž farbami a optimizmom, a to je v dnešnej ponurej dobe obzvlášť veľká vzácnosť.

Hlavnou tvárou značky a zakladateľkou je Petruccya, vlastným menom Petra Bartoňková, ktorá sa živí ako ilustrátorka, maliarka a interiérová dizajnérka. Práve táto mladá ambiciózna žena tento rok navrhla designy troch nových legín – chytrolíni, Vlčí mak a Len kvetu.

Chytrolíni sú určené pre ženy mazané ako líška, ktoré pozerajú na svet srdcom. Ich inšpiráciou bola kniha od Antoineho de Saint-Exupéryho Malý princ – ten totiž vedel, že mať po ruke chytrých kamarátov sa vypláca a líščia múdrosť ho povedie.

S legínami Vlčí mak sa zase budete cítiť ako Maková bábika. Kombinácia elegantnej ružovej farby pripomínajúcej červenkastú oblohu s jemnými okvetnými lístkami maku dodajú elán neskorých letných dní. A čo na nich ešte len povie váš Emanuel!

A pre tie najšialenejšie, čo sa neboja extravagantných farieb a nápaditých vzorov, tú sú legíny Len kvety, ktoré striedajú svetlo modrú farbu s oranžovým motívom rozkvitnutých kvetín, a zaiste pomôžu rozkvitnúť aj vám.

Nový kvalitný materiál zaručujúci maximálne pohodlie pri športe

Pura Vida legíny sa novo vyznačujú rýchlo schnúcim funkčným materiálom, ktorý je ideálny na pomalé športy – vaše nohy príjemne obopne, ale nestiahne. Vďaka ich zloženiu sa tiež legíny len tak nevyťahajú a nepopraskajú.

"Materiál je mäkký, flexibilný a poddajný. Má špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá je extra odolná proti oderu, škrabancom a ošúchaniu. Majiteľky legín si nebudú pripadať ako v korzete, ale aj napriek tomu im pri behu nebudú legíny padať a pri joge sa nebudú zarezávať, "opisuje Petruccya.

A viete, čo je na nich podľa mňa úplne najlepšie? VYSOKÝ PÁS Nemusíte sa teda hanbiť za svoje kilečká na bruchu a obávať sa, že legíny skĺznu a pri sklonení vám z nich vylezie niečo nechceného – držia pevne na mieste a skryjú každé vaše tajomstvo. Na svoje si prídete aj ako tehotná – Pura Vida totiž ponúka celý rad tehotenských legín.

A ak ste mamička po cisárskom reze, nezúfajte – pás legín vás nebude sťahovať a tlačiť na jazvu, ale zároveň vám ponúkne veľmi vítanú podporu. Bude to láska na prvý pohľad.

Zdroj foto: Pura Vida

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.