Louis Vuitton TAMBOUR Street Diver: v znamení ulice

Louis Vuitton TAMBOUR Street Diver: v znamení ulice

23. marca 2021, Louis Vuitton, TAMBOUR, športové hodinky, Diver

Sponzorovanej odkazy:

Milovníci hodiniek počúvajte, máme tu niečo pre vás! Luxusná francúzska módna odevná značka Louis Vuitton tento rok vydáva nový rad prvotriednych hodiniek s názvom TAMBOUR Street Diver. Louis Vuitton tak vstupuje do sveta exkluzívnych športových hodiniek, ktoré sa hodia ako do posilňovne, tak do práce, alebo napríklad na párty do klubu.

Séria hodiniek TAMBOUR je typická tým, že sa neustále transformuje. Dizajn jednotlivých modelov sa mení, ale ich účel a zmysel zostáva rovnaký – sú dokonalým šperkom pri cestovaní, objavovaní a zažívaní nových dobrodružstiev.

Chytré hodinky vhodné na akékoľvek zápästie

Puzdro hodiniek je vyrobené z jedného kúska kovu a jeho dizajn je inšpirovaný tvarom bubna. Lunetu potom po obvode zdobí nápadné logo „Louis Vuitton“, ktoré rozhodne nikto neprehliadne. Vďaka zužujúcemu sa puzdru tiež sedí na zápästí všetkých veľkostí, teda sa nemusíte obávať, ak máte drobnejšiu, alebo naopak mohutnejšiu ruku.

S hodinkami pokojne aj sto metrov pod vodu

Ak sa hodinkám pozrieme pod pokrievku, zistíme, že majú veľa užitočných funkcií – skrutkovaciu korunku, vnútornú rotujúcu lunetu a štedré pokrytie číselníku vrstvou Super-LumiNova. Čo je ale najzásadnejšie, je fakt, že sú hodinky vode odolné do 100 metrov a pod zafírovým sklom na otočnom leme na vonkajšom kraji číselníku majú potápačskú stupnicu – preto sa im hovorí Diver. Ak si teda lebedíte v potápaní a chcete si merať čas strávený pod vodou či zmerať, ako ste hlboko, potom vás TAMBOUR Street Diver určite nesklamú.

Štyri prevedenia, maximálna funkčnosť

TAMBOUR Street Diver Skyline Blue – dvojfarebné puzdro z nerezovej ocele a modrej povrchovej úprave PVD, blankytne modré detaily. Remienok je z gumy v námorníckej modrej variante s nebesky modrým logom, alebo naopak – nebesky modrý remienok s námornícky modrým logom.

TAMBOUR Street Diver Black Blaze – puzdro z nerezovej ocele pokrytej vrstvou čierneho PVD a ružového zlata. Remienok má tento model gumový v čiernej farbe s čiernou, alebo zlatou sponou.

TAMBOUR Street Diver Pacific White – puzdro z leštenej nerezovej ocele pokrytej vrstvou čierneho PVD a ružového zlata, detaily v kráľovskej modrej, hodinová a minútová ručička ružovo zlatá. Remienok týchto hodiniek je tiež z gumy, tentoraz v bielej farbe s tmavo modrým logom.

TAMBOUR Street Diver Neon Black – puzdro z nerezovej ocele s čiernou povrchovou úpravou PVD, čierny číselník, biele ručičky a neónovo žlté detaily. Remienok je aj v tomto prípade z gumy – v čiernej farbe so žltým logom, alebo naopak žltý remienok s čiernym logom.

Zdroj foto: Louis Vouitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári a šperky a hodinky.