Kožené kabelky Mybelka: vkusná krása

Kožené kabelky Mybelka: vkusná krása

16. marca 2021, Mybelka, kabelka, originálna kabelka, kožená kabelka, doplnok

Sponzorovanej odkazy:

Patríte k tým ženám, pre ktoré je ťažké v obchodoch nájsť vysnívanú kabelku a pri každej vás napadne, že by jej pristala iná farba, alebo materiál? Tohto problému si všimla značka Mybelka, a ako názov do istej miery napovedá, prišla preto s unikátnym konceptom, kedy je vaša budúca kabelka úplne vo vašej réžii.

Mybelka: presne podľa vášho vkusu

Na českom trhu sa jedná o takmer nevídanú vec. U značky Mybelka si sami zvolíte tvar, materiál aj doplnky kabelky a stávate sa tak na chvíľu módnymi návrhármi. "Dávame našim zákazníčkam možnosť sa pri tvorbe Mybelky na chvíľu stať dizajnérkami a navrhnúť si model podľa svojich potrieb a v súlade s tým, čo sa im páči. Na základe svojej osobnosti si vytvoria unikátny kúsok, ktorý bude len ich, "popisuje, ako to v Mybelke prebieha, zakladateľka značky Agnieszka Kozłowska.

Kabelka na celý život

Vaša vlastná Mybelka tak bude úplne originálnym modelom. Spoločnosť vám bude navyše robiť dlhé roky, pre tvorcov je totiž dôležitým parametrom pri tvorbe aj kvalita a odolnosť materiálov. Vyberať tak môžete medzi hovädzou kožou, semišom či krokodílím printom. Každý kúsok je navyše šitý ručne, čo ešte podčiarkuje jeho exkluzivitu. Výhodou tohto prístupu je aj šetrenie materiálom, kedy sa nestane, že by bola niektorá kabelka ušitá zbytočne. Značka tak dáva jasnú stopku plytvaniu aj výpredajovým akciám.

Koľko Mybelka stojí?

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že celý servis, ktorý Mybelka ponúka, musí byť zákonite veľmi nákladnou záležitosťou. O to milšia je potom skutočnosť, že sa cena kabeliek pohybuje v rozmedzí od 72 do 84 €. Vzhľadom k vysokej kvalite, ručnú prácu a nadčasovosti je tak cena viac než priaznivá. Na svoju kabelku sa môžete tešiť už za dva až tri týždne a priobjednať si môžete napríklad gravírovaný nápis, alebo zlaté kovanie.

Foto: Mybelka

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.