"She Moves Us": ona nás posunie

"She Moves Us": ona nás posunie

7. marca 2021, Ona nás posunie, she moves us, Puma, abassadorky

Sponzorovanej odkazy:

Značka Puma spojila svoje ambasádorky z celého sveta, aby spoločne oslávili všetky ženy, ktoré posúvajú športové a kultúrne odvetvia vpred, a inšpirujú tak ďalšie ženy a dievčatá zo všetkých kútov sveta.

topmodelka Cara Delevingnová

Puma so svetovými ambasádorkami, ako sú

  • speváčka Dua Lipa
  • topmodelky Winnie Harlow a Cara Delevingnová
  • hviezda WNBA Skylar Diggins-Smith
  • golfistka Lexi Thompson
  • futbalistka Nikita Parris
  • skokanka do výšky Yaroslava Mahuchikh

pop star Dua Lipa

Tie všetky vytvoria v priebehu celého roka 2021 množstvo kreatívneho obsahu. Inšpiratívne rozhovory, videá či besedy zastrešené mottom She Moves Us budú motivovať, inšpirovať a podporovať ženy a dievčatá na celom svete.

športovkyňa Annie Lowe

„Zviditeľniť, čoho ženy dosahujú v oblastiach športu a zábavy, ktoré majú tendenciu vyzdvihovať skôr mužské výkony a úspechy, je žiaducou zmenou,“ povedala svetová pop star Dua Lipa. „Ženy sa v týchto odvetviach celosvetovo presadzujú a možnosť osláviť ich úspechy je osviežujúci a posilňujúci. Povzbudzuje tiež tie ženy, ktoré sú na ceste za svojimi snami. Preto som vďačná značke Puma za to, že ma prizvala ku kampani She Moves Us. Poďme ukázať svetu, čo ženy dokážu! “

športovkyňa Molly Seidel

Video so zvučkou kampane She Moves Us k zhliadnutiu tu

Ona nás posunie

Kampaň She Moves Us sprostredkuje inšpiratívne životné príbehy ambasádoriek PUMA, ktoré motivácia hnala k tomu, aby sa stali tým, kým sú dnes. Priblíži tiež, ktoré ženy im pomohli, ako prekonávali výzvy v osobnom živote a kariére, alebo ako sa dostali vo svojich profesiách až na vrchol. Prepojením ambasádoriek a sociálnych kanálov Puma so ženami po celom svete vznikne globálna sieť, ktorá podnieti vzájomnú podporu a diskusiu o problémoch žien a dievčat.

topmodelka Winnie Harlow

She Moves Us

Prispeje k posilneniu postavenia dievčat a mladých žien prostredníctvom partnerstva značky Puma a globálneho fondu Women Win, ktorý sa zameriava na rovnoprávnosť žien a mužov v športe. Na zviditeľnenie spoločného úsilia o zlepšenie práv dievčat a žien po celom svete využije značka svoje komunikačné kanály.

Českej republike bude spustená lokálna časť kampane, ktorú podporí množstvo českých speváčok, influenceriek, alebo športovkýň.

Zdroj foto a video: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné a značky a značkové oblečenie.