Louis Vuitton: Tašky vo verzii XS

Louis Vuitton: Tašky vo verzii XS

10. marca 2021, Louis Vuitton, Tašky vo verzii XS, Monogram, Damier, Virgil Abloh

Sponzorovanej odkazy:

Cesta z Paríža do Tokia a to cez Šanghaj. Tak je pojatá kolekcia značky Louis Vuitton pre sezónu jar a leto 2021. Je to cestovanie s mnohými príjemnými a zábavnými zastávkami. Ikonické tašky tohto módneho domu sa objavujú v novej XS verzii.

XS verzia LV kabeliek ponúka priestor len pre to najzákladnejšie: modely Keepall a Steamer v novej podobe z plátna Monogram Macassar či Distorted Damier, sú vhodné pre všetky denné aj večerné príležitosti.

Malé, ale praktické

Vďaka madlám a odnímateľnému ramennému popruhu ich môžete nosiť v ruke, alebo prehodené cez plece. Či tak, alebo onak, predstavujú novú koncepciu slobodného života a cestovanie v duchu nomádskej tradície, ktorá je srdcom značky Louis Vuitton blízka.

Damier

V tejto sezóne sa objavuje nový vzor – klasický motív Damier prichádza v inovovanej podobe, je natiahnutý a pretkaný čiernobielymi kockami inšpirovanými Ska, hudobným žánrom, ktorý vznikol v 50. rokoch na Jamajke a stal sa populárnym v Anglicku. Na čiernobielom podklade sa hrdo vyníma logo LV v šafranovom odtieni, ktoré vzdáva česť ikonickým farbám tejto značky.

Prvky zvieratiek

Zaujímavým detailom sú podobizne zvieratiek z dielne Virgila Abloha, ktoré zdobia niektoré modely: Zoooom a jeho priatelia – optimistické a roztomilé stvorenia – sa objavujú na miniatúrach kabeliek Keepall či Steamer, v trojrozmernej tkanej verzii, alebo ako vyšité odznaky na plátne. Vďaka tomu je každá kabelka jedinečným kúskom so svojím vlastným charakterom.

Kolekcia LV vo verzii XS ponúka

  • Tašku Steamer XS z plátna Distorted Damier
  • Tašku Keepall XS z plátna Distorted Damier
  • Tašku Keepall XS LV Friends z plátna Monogram Macassar
  • Taška Keepall XS LV Friends z plátna Monogram

O značke Louis Vuitton

Už od roku 1854 prináša Louis Vuitton svetu jedinečný dizajn, v ktorom sa snúbia inovácie a štýl s tou najlepšou kvalitou. Aj dnes zostáva značka verná duchu svojho zakladateľa Louisa Vuittona. Ten, vďaka svojej batožine, taškám a doplnkom pre cestovateľov, ktoré boli rovnako elegantné ako praktické, je považovaný aj za zakladateľa filozofie, umenia cestovania. Už od dní Louisa Vuittona sa s príbehom značky spája odvaha. Verná tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelne pozýva architektov, umelcov a dizajnérov k spolupráci na kolekciách ready-to-wear, topánok, doplnkov, hodiniek, šperkov a parfumov. Dokonalá kvalita produktov Louis Vuitton je dôkazom starostlivosti, ktorú značka venuje spracovaniu.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a módni návrhári.