Čo tento rok frčí? Kultový retro vzhľad! Vyladí vám ho s H & M

Čo tento rok frčí? Kultový retro vzhľad! Vyladí vám ho s H & M

24. februára 2021, H & M, retro, dámske oblečenie, deväťdesiatky, disney, rockové kapely

Sponzorovanej odkazy:

Trendy posledných rokov nám stále viac a viac dokazujú, že vyhadzovať dávno zabudnuté oblečenie zo skrine nie je najlepšie rozhodnutie. Mladí ľudia sa upínajú k prehrabávaniu v sekáčoch a hľadajú kúsky, ktoré boli in pred viac ako dvadsiatimi rokmi – história sa totiž opakuje, a či na sebe budete mať oblečenie, ktoré nosili vaši rodičia či tety, budete dostávať komplimenty a závistlivé pohľady nielen od známych , ale aj od okoloidúcich. Nemusíte však zúfať, ak doma na povale nič nenájdete, švédska odevná značka H & M ponúka celú kolekciu dámskeho oblečenia inšpirovanú trendmi deväťdesiatych rokov.

Disney animované postavy nielen pre vás, ale aj pre vášho maznáčika

Verím, že všetci z nás videli minimálne jednu animovanú rozprávku od amerického mediálneho konglomerátu Walt Disney – Bambi, Leví kráľ, 101 dalmatíncov, Aladin, každý si určite nájde tú svoju obľúbenú, a H & M niekoľko z nich stvárnil na svojich oversized tričkách a mikinách. Najčastejšie sa jedná o ikonického Mickeyho Mouse, ale nebudete sklamaní, ak práve jeho nemáte príliš v láske, v ponuke je napríklad aj Bugs Bunny, Káčer Donald, alebo roztomilý vtáčik Tweety. U dámskeho oversized oblečenia to však nekončí. Všetci majitelia domácich maznáčikov, primárne psíkov, môžu aj svojmu miláčikovi zaobstarať retro šaty v rôznych veľkostiach, ktoré ho udržia v teple a pohodlí aj na dlhých zimných prechádzkach.

Rockové kapely pre tvrďasov

Nie každý si možno potrpí na nevinných kreslených zvieratkách. Pre tých, čo neodolajú nezávislej rockovej muzike, značka H & M pripravila celý rad log tých najznámejších – Metallica, Pink Floyd, Rolling Stones, AC / DC a ďalšie. Avšak nech už si vyberiete akokoľvek, uistite sa, že nejaké pesničky danej kapely poznáte – vyvarujete sa tak nepríjemným situáciám pri stretnutí s naozajstným fanúšikom.

… a mnoho ďalšieho!

Ak vás neoslovili ani kapely, ani Disney, neznamená to, že je zbytočné sa na kolekciu pozrieť. H & M je pripravená na všetko a ponúka aj ďalšie motívy. Jedným z nich sú napríklad mikiny s logami najprestížnejších amerických a britských univerzít Yale a Harvard. Ďalším zase merch legendárneho seriálu Priatelia či svetoznámy deväťdielny rad celovečerných filmov Star Wars. No a v neposlednom rade môžete siahnuť aj po oblečení s logom Coca-Coly či NASA. Sortiment je naozaj veľmi široký, a my môžeme len odporučiť do neho nahliadnuť.

Zdroj foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Michaela Hnátková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.