Must de Cartier: kabelky s puncom elegancie

Must de Cartier: kabelky s puncom elegancie

16. februára 2021, Cartier, Must de Cartier, kabelka, luxusná kabelka, Game Bag

Sponzorovanej odkazy:

Kabelka pre väčšinu žien predstavuje nielen nevyhnutného spoločníka, či už sa chystáme kamkoľvek, ale aj našu vizitku. Kabelka musí ladiť s našim ja a zvýrazňovať našu osobnosť. Musia byť výnimočné. Ak presne taký kúsok hľadáte, môžete ho objaviť v novej kolekcii kabeliek Must de Cartier, ktorá hlási veľký návrat do svetiel reflektorov. Hoci v niečom kopírujú svojho predchodcu, tradičným kabelkám sa vymedzujú a ukazujú, akú slobodu si vďaka nim môžeme užiť.

V tóne Cartier

Signaturným odtieňom značky Cartier je tón burgundy. Na svedomí to má práve kabelka z kolekcie Must de Cartier, a to konkrétne model Game Bag z roku 1973. Ten sa objavil práve vo vínovej farbe, ihneď sa dočkal obrovskej vlny popularity a spôsobil, že je táto farba od tej doby so značkou pevne spätá . Nie je preto divné, že sa tvorcovia pri tvorbe nového radu kabeliek od originálu úplne neodklonili, stále má totiž vďaka svojej popularite zákazníkom čo povedať.

Kabelka v pánskom štýle

Nová podoba kabeliek Must de Cartier oslní uvoľnenosťou, monochromatickou eleganciou a možno prekvapivo aj androgynickým štýlom. Netají sa inšpiráciou pánskym business šatníkom a tradičnému poňatiu kabeliek sa tak vymyká. Inak sa ale v mnohom drží kolekcie pôvodnej. Výnimkou je len prepracovaná podšívka z jahňacej kože a tiež skryté vrecko, v ktorej nájdeme zrkadlo s gravírovaním. To poukazuje na tri mestá, Paríž, Londýn a New York, s ktorými je Cartier veľmi tesne spojený.

Neprehliadnuteľná elegancia

V kolekcii Must de Cartier objavíme tri modely. Klasickú Game Bag, potom Hobo Bag v troch veľkostiach a Tote bag. Kúpiť si ich môžete v troch farebných prevedeniach, a to v ikonickom tóne burgundy, čiernej a béžovej. Ladiť budú aj s koženými peňaženkami a puzdrom na karty a vizitky. Popri farbách zaujmú modely aj s embosovaným logom v samom strede kabelky, ktoré nenechá nikoho na pochybách, o kúsky akej značky sa jedná. Ide totiž spoločne so sponou v tvare písmena C o jeden z typických znakov kolekcie Must de Cartier.

Foto: Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.