Poznáte obsiahlejšie oblečenie? To sú kúsky od Lindexu!

Poznáte obsiahlejšie oblečenie? To sú kúsky od Lindexu!

7. februára 2021, Lindex, športové oblečenie, dámske oblečenie, recyklované oblečenie, inkluzívne oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Stalo sa vám niekedy, že vás športové oblečenie škrtilo, tlačilo alebo bolo inak nepríjemné? Zrejme sme si to zažili všetci a asi sa zhodneme, že športovanie v nesediacich kúskoch stráca na svojom čare. Tohto častého problému si je vedomá aj značka Lindex, ktorá teraz prichádza s kolekciou inkluzívneho športového oblečenia, kde pohodlie a pohyb hrajú prím.

Aby nás pohyb bavil

Šport, či už je to joga, beh či napríklad tenis, si správne užijeme len v prípade, že pri ňom nemusíme myslieť na padajúce legíny alebo nepríjemný materiál. Práve na faktory ako pohodlie, jednoduchosť a spokojnosť nositeľov sa zamerala značka Lindex a prichádza so svojou vôbec prvou kolekciou športového oblečenia. Nájdeme v nej kúsky, ktoré splynú s telom každej ženy a presne kopírujú náš pohyb. To zaručuje voľba materiálov, ktoré sú veľmi mäkké a bezšvové. Navyše sa jedná o recyklovaný polyamid, kedy každý kus bol utkaný zvlášť, čo prinieslo zmenšenie odpadu pri výrobe. Na svoje si tak prídu aj fanúšikovia udržateľnosti.

Pre pohodlie každej ženy

Je jedno, či máte postavu hrušky, presýpacích hodín alebo chlapčenskú, pri pohybe si zaslúžia komfort všetky ženy. Jednotlivé kúsky tak dostanete vo veľkostiach od XS až po 3XL. Lindex tiež venoval pozornosť každému detailu a legíny, športové podprsenky, bundy aj topy tak vynikajú nielen strečovými materiálmi a bezšvovým prevedením, ale užijete si aj vysoké pásy nohavíc a ľahkú oporu. "Mysleli sme na pohodlie, jednoduchosť a spokojnosť a chceme ponúknuť kúsky pre každú ženu, nech si šport predstavujete akokoľvek. Naša dlhá história ako expertov na spodnú bielizeň nám pomohla dokonale porozumieť ženskému telu. Pre jarnú kolekciu športového oblečenia sme navrhli mäkké kúsky, ktoré sa pohybujú prirodzene podľa tela, "opisuje Madelene Ullbro, manažérka pre dizajn a nákup spodnej bielizne v spoločnosti Lindex.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.