Prebuďte v sebe šelmu: s dámskou kolekciou od Pumy

Prebuďte v sebe šelmu: s dámskou kolekciou od Pumy

10. februára 2021, kolekcia, Puma Untamed, Puma, dámske oblečenie, legíny, tenisky, bunda, športová podprsenka

Sponzorovanej odkazy:

Značka Puma predstavuje novú tréningovú kolekciu Untamed stvorenú pre silné, nezávislé a nespútané ženy. Kolekcia je navrhnutá tak, aby prebudila v každej žene divokú mačku a objavila jej neskrotnú energiu. Untamed zahŕňa obuv aj oblečenie so sexy potlačami hadej kože, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

Provoke XT

Športová teniska s príznačným názvom Provoke XT provokuje svojimi výraznými chrómovanými prvkami a vnesie jedinečný štýl aj do telocvične. Topánka ponúka technológiu TPU, ktorá poskytuje podporu päty, zatiaľ čo medzi podrážka Profoam zaistí okamžité a ľahké odpruženie nohy.

Puma LQD Cell

Špeciálne pre dynamické a náročné tréningy s vysokou intenzitou bola vyvinutá tréningová topánka Puma LQD Cell s výkonnou tlmiacou technológiou.

Bunda a spol.

  • Kolekcia zahŕňa aj niekoľko druhov odevov s hadími potlačami, medzi ktoré patrí ľahká bunda UNTMD Woven Jacket s technológiou dryCELL pre odvod potu a sťahovacím systémom v páse pre zaistenie pohodlia.
  • Voľnosť aj istotu pri každom pohybe zaistí tiež podprsenka s krížovým riešením chrbta a technológiou dryCell.
  • Legíny s vysokým pásom zvýraznia ženské krivky elegantným strihom a potešia praktickým vreckom.

Celebrity ambasádorka

Ambasádorka kolekcie Untamed sú popri nemeckej influencerke Pamely Reif či mexickej herečke a modelke Danny Paolo aj boxerke Fabiana Bytyqi a modelke Nikol Švantnerovej, ktoré sa stali tvárami pre český trh.

Kde ich dostanete kúpiť?

Vybrané produkty z kolekcie Puma Untamed budú dostupné v predajniach A3 Sport, UrbanStore, Espace shop a New Wavepriebehu februára a marca 2021.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, spodná bielizeň, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.