Circlle Contour: udržateľná kolekcia k výročiu roku značky

Circlle Contour: udržateľná kolekcia k výročiu roku značky

25. januára 2021, Circlle, Contour, športové oblečenie, oblečenie na jogu, športové podprsenky, legíny, dámske oblečenie, udržateľnosť

Sponzorovanej odkazy:

Značka Circlle sa stala synonymom lokálnej, etickej a udržateľnej tvorby (nielen) športového oblečenia. Tento krásny a inovatívny koncept teraz oslavuje rok svojho pôsobenia a pri tejto príležitosti predstavuje ďalšiu zo svojich noviniek – kolekciu Contour. Tá je plná minimalistických športových kúskov, ktoré podčiarkujú ženské krivky a za každých okolností dodajú nášmu vzhľadu štýlovosť.

Oblečenie v znamení seba lásky

Ak nosíte oblečenie značky Circlle, znamená to, že máte radi nielen prírodu a planétu, keď obliekate 100% recyklované materiály, ale aj sami seba. Kúsky totiž povzbudzujú k seba láske a sú oslavou ženskosti. Nová kolekcia Contour predstavuje celý rad nových strihov a materiálov, v ktorých sa objavujú legíny, podprsenky aj tielka. Ich výhodou je, že ich môžete využiť nielen pre najrôznejšie druhy cvičení, ale napríklad aj ako pohodlné oblečenie pre voľný čas. Nanovo pribúdajú tiež veľkosti XXS a XXL, takže sa ponuka prispôsobuje skutočne všetkým ženám.

Krása je v jednoduchosti

Jednou z hlavných tém značky je aj moderný minimalizmus, ktorý sa premieta napríklad do farebného prevedenia. Jednotlivé kúsky v rade Contour tak nájdeme v nenápadných a neutrálnych kombináciách Nero/Ivory a Taupe/Ivory. Práve jemné a zároveň kontrastné farebné odtiene dodávajú oblečeniu pre udržateľnosť nevyhnutnú nadčasovosť a jednoduchú kombinovateľnosť s ostatnými vecami z vášho šatníka.

Pohyb bez limitov

Každý športovec mi dá iste za pravdu, že oblečenie zohráva pri výkone dôležitú úlohu a nesmie nás v ničom limitovať. Circlle sa o to snaží použitím materiálov, ktoré sú antibakteriálne, umožňujú pokožke dýchať a zároveň sú jemné a hebké, a tiež strihy. Tie obopínajú ženské krivky a dodávajú potrebnú podporu. Hlavnú úlohu v tomto smere zohrávajú športové podprsenky, ktoré dostanete v dvoch variantoch. Sahara je určená pre plnšie poprsie, pre všetky ostatné je tu Rayne. Rovnako tak ponúkajú viac možností aj topy. Zanna vyniká kratším strihom a detailom v podobe mašle, Lily poteší zástancov klasiky.

Foto: Circlle

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.