Louis Vuitton Capucines: elegancia gréckej Olympie

Louis Vuitton Capucines: elegancia gréckej Olympie

20. januára 2021, Louis Vuitton, Capucines, Olympia of Greece, kampaň, zima 2021, luxusné kabelky, kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Je elegantná, neuveriteľne štýlová a má okolo seba auru vznešenosti podporenú modrou krvou, to je Olympia of Greece. Pýtate sa, kto sa pod touto prezývkou skrýva? Nie je to nikto menší ako členka kráľovskej rodiny, Jej kráľovská Výsosť Marie-Olympie Grécka a Dánska, a zároveň nová tvár ikonických kabeliek Capucines značky Louis Vuitton.

Grécka Olympia a Louis Vuitton

Olympia of Greece je nielen členkou kráľovskej rodiny, ale aj modelkou a influencerkou. Vyrastala v Londýne a v New Yorku, kde tiež študovala módu. Nie je tak divné, že sa vo svojich dvadsiatich štyroch rokoch pýši vycibreným štýlom a vkusom lákajúcim pozornosť desaťtisícov sledujúcich aj popredných značiek, akou je aj Louis Vuitton. Práve tento francúzsky dom si Olympiu vybral ako tvár svojej zimnej kampane k novým modelom kabeliek Capucines.

Capucines: nezameniteľná a ikonická

Vyniká neuveriteľnou mäkkosťou, architektonickou geometriou a tiež nezameniteľným štýlom. Kabelka Capucines v sebe nesie nádych histórie a nostalgie, je totiž pomenovaná po vôbec prvom butiku Louis Vuitton z roku 1854. V priebehu rokov sa stala ikonickým produktom značky a stelesnením jej hodnôt a DNA. Každú sezónu sa tiež ukazuje v novom kabáte a nie inak je tomu aj tento rok v zime.

Vo všetkých trendových farbách

Novým modelom kabelky Capucines dominuje ženskosť a rafinovanosť. Pozornosť na nich priťahujú hravé detaily – zdobia ich iniciály LV v rôznych prevedeniach a odtieňoch, kvietok Monogram, alebo prešívanie a vyšívanie. Dostanete ich v mnohých farbách, od kontrastnej čiernobielej cez must-have tejto sezóny khaki tón, smaragdovú až po púdrovo ružovú. Prichádzajú tiež v niekoľkých veľkostiach, od malých po väčšie, a nosiť sa dajú cez telo aj v ruke. Kabelky Capucines sú dokonalými spoločníkmi pre všetky denné aj večerné príležitosti a doladia každý elegantný look.

Foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a značky a značkové oblečenie.