Hurá! Je tu Puma udržateľná kolekcia s absolventmi Central Saint Martins!

Hurá! Je tu Puma udržateľná kolekcia s absolventmi Central Saint Martins!

10. januára 2021, Puma, udržateľná kolekcia, absolventi Central Saint Martins, Pre lásku k vode

Sponzorovanej odkazy:

Globálna športová značka Puma sa opäť spojila s absolventmi londýnskej umeleckej a dizajnovej školy Central Saint Martins pre druhú outdoorovú kolekciu zameranú na udržateľnosť s názvom For the Love of Water.

For the Love of Water alias Pre lásku k vode

Najnovšia kolekcia udržateľných kúskov má obnoviť spojenie s prírodou, a to predovšetkým s vodou. Vodu evokujú všetky obsiahnuté produkty, niektoré čerpajú inšpiráciu z námorníckeho oblečenia, iné zahŕňajú textúry a materiály pripomínajúce vodnú hladinu. Dôležitým detailom je nápis „For the Love of Water“ obsiahnutý na každom kúsku.

Aj malá zmena je zmena

Značka Puma vie, že každý môže svojou aktivitou vykonať na našej planéte skutočnú zmenu. Preto prináša kolekciu, ktorá to má všetkým pripomenúť. Snaží sa poukázať na dôležitosť znižovania spotreby vody pri výrobe pomocou nefarbených textílií a recyklovaných materiálov. Produkty, ktoré sú opatrené gumovými vrstvami, sú veľmi odolné a dajú sa využiť za každého počasia.

Teniska Puma x CSM RS-2K a spol.

Nová kolekcia zahŕňa obuv, ktorá je vysoko kvalitná, vode odolná a inšpirovaná morským prostredím. Teniska Puma x CSM RS-2K vyniká svojou teplou farebnou paletou a detailom spôn pre uchytenie šnúrok. Všetky topánky obsahujú reflexné prvky, gumové časti a nápis „For the Love of Water“. Topánka PUMA x CSM Kyron je špecifická svetlým dizajnom, ktorý je doplnený gumovými detailmi a vode odolnou špičkou.

Nechýba ani bunda a sukňa

Kolekcia obsahuje aj rad odevov a doplnkov pre ženy aj mužov. Zaujímavým kúskom je napríklad bunda PUMA x CSM 2in1 pre teplé aj chladnejšie dni, alebo štýlová midi sukňa v čiernej farbe s oranžovým pásikom. Sukňu skvele doplní pletený oranžový sveter PUMA x CSM Chunky Evo Knit vytvorený z recyklovaných materiálov.

Batoh Puma x CSM Messenger

Stvorený pre pobyt v každom počasí je batoh Puma x CSM Messenger s jasne žltým dizajnom. Ďalším batohom v kolekcii je Puma x CSM Rolltop Backpack s konštrukciou Rolltop a samostatnou priehradkou na notebook.

Kde kúsky dostanete kúpiť?

Kolekcia PUMA x Central Saint Martins bude celosvetovo dostupná už 29. októbra na PUMA.com. Vybrané produkty budú k dispozícii v Českej republike na konci októbra v Footshop a doplnky v UrbanStore, Zoot či Vemzu.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.