Oblečte sa podľa trendov sezóny

Oblečte sa podľa trendov sezóny

23. decembra 2020,

Módnych trendov je každú sezónu viac než zvládneme vôbec zaznamenať. Vždy si z nich vyberáme iba niektoré. Tie, čo nás najviac oslovia, a samozrejme tie najviditeľnejšie, ktoré sa dajú nazvať aj must have sezóny. Aká móda nám vládne teraz?

Poďte sa s nami pozrieť na basic kúsky šatníku, ktoré nosíme, ale túto sezónu ich máme nosiť trochu inak. Ako sa majú v tejto sezóne nosiť napríklad módne dámske nohavice ?

Veľkým hitom sú kožené legíny

Nejde obvykle o pravú kožu, tá by nemala požadované pružné vlastnosti. Moderné materiály však dnes vedia veľmi verne imitovať tie prírodné. Lenže koža či jej imitácia nie je hitom len na obtiahnutom strihu legín. Hitom je aj na nohaviciach bežného strihu. V tejto sezóne ho obohacuje stiahnutie do gumičky na spodnom okraji nohavíc. V tomto prevedení je hitom dĺžka nad členky.

Stredobodom pozornosti sa stali nohavice s vysokým pásom. Tak vysokým, že je dokonca vyšší než miesto pre umiestnenie opasku. Tento štýl je tak trochu návratom do módnych deväťdesiatok. Vrátane skrátenej dĺžky nohavíc aj manžety.

Hitom sú kožené legínyHitom sú kožené legíny

A ako nosiť evergreen našej doby – džínsy? Extra obtiahnuté, s efektnými dierami i bez nich, extra široké – už takmer na hranici s nohavicovou sukňou, ale tiež dolu do gumičky, teda ako tzv. jeggíny. Nezabudnite, že pás je dnes vyššie než býval. Žiadne bokovky už trendom nie sú.

Dámske mikiny ako módny štýl

Rozhodne nepodceňujte dámsku mikinu. Premenila sa z domáceho oblečenia na hypermoderný kúsok, ktorý patrí aj do luxusného šatníku. Nosí sa extra krátka tak, aby odhalila pupček. Ale aj extra dlhá, kopírujúca strih bundy či kabátu. Zaujímavým hitom sú mikiny nosené zakasané do nohavíc – úplne, či len ležérne.

Mikina je hypermoderný kúsokMikina je hypermoderný kúsok

Pohodlné dámske mikiny už nie sú len športovým kúskom či domácim oblečením. Presadili sa ako trendové oblečenie, ktoré je schopné vytvoriť veľmi štýlový aj omladzujúci outfit.

A čo trendy v kozmetike?

Viac ako na kozmetiku sa dnes dá na prirodzený a zdravý vzhľad. Jeho základom sú krásne biele zuby Čo robiť, ak tie naše nie sú biele ako sneh? Riešením sú pásiky na bielenie zubov . Na Vianoce, kedy sa naše zuby často farbia od rôznych nápojov či pochutím, sú prvou pomocou proti nepekne vypadajúcim zúbkom. Váš úsmev môže byť žiarivým s minimom námahy.

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.