Bvlgari predstavuje farebný Glamour

Bvlgari predstavuje farebný Glamour

31. decembra 2020, kolekcia, Vianoce, Bvlgari, farebný Glamour, parfumy hodinky, šperky, odevy

Sponzorovanej odkazy:

Jedinečné šperky pre sviatočné a jedinečné príležitosti – to je Bvlgari. Ideálne kúsky pre akýkoľvek čas a ako darček kedykoľvek. A farebný Glamour je skvostná kolekcia úplne vystihujúca to, čo nie je povedané…

Užite si okamih a prežite čaro s nadčasovými a ikonickými šperkami, ktoré vydržia večne. Vycibrenosť a elegancia sa stretávajú v jedinečných kolekciách šperkov Bvlgari. Kombinácia farebných drahých kameňov je inšpirovaná rímskym joie de vivre a talianskou krásou.

Dokonale originálne

Každý jednotlivý šperk prepožičia svieži nádych farieb vášmu stylingu – dokonale sadne ženám, ktoré sa neboja vyniknúť, pohrávať sa s kontrastmi a kombinovať ich v osobitom poňatí. Luxusné odevy a šperky podmanivej krásy nám ponúka značka s výrazným talianskym štýlom – Bvlgari (Bulgari).

Bvlgari nie je z Bulharska

Aj keď názov Bvlgari evokuje destináciu Bulharsko, je to inak. Svetová značka Bvlgari nesie meno podľa svojho zakladateľa gréckeho pôvodu Sotiria Bulgari. Pôvod značky Bulgari je teda v malej dedinke v oblasti Epirus v Grécku. Tam Sotirio vytváral vzácne rytiny zo striebra. Až potom prišli do Bvlgari šperky a m = dní doplnky s hodinkami. A potom ešte v roku 1992 pridala značka Bulgari do svojho portfólia výrobu exkluzívnych parfumov, zahájenú Eau Parfumée au thé vert.

Všade po svete

Mnoho vecí sa v priebehu doby v značke zmenilo a dnes má Bvlgari exkluzívne obchody v najväčších mestách po celom svete. Ich tvorba je neustále vylepšovaná, inovovaná zachováva si znak luxusu, vysokej kvality a profesionality prevedenie každého jednotlivého kúsku značky.

Luxus a kvalita

Dnes je Bvlgari svetová firma so širokým záberom luxusného tovaru, zaoberajúca sa ručnou aj priemyselnou výrobou a predajom šperkov, hodiniek, priemyselnou výrobou parfumov a koženej galantérie.

Kolekcia farebný Glamour

Ich vianočná kolekcia v štýle farebného Glamour iste poteší nejednu dušičku. Ich klenoty sú stále inšpirované nadčasovou krásou gréckeho a rímskeho umenia, čo sa premietlo aj do kolekcie farebný Glamour. V nej je jednoznačne jasný element módneho štýlu v súvzťažnosti so šarmom a krásou ako takou.

Zdroj foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.