Móda je hra, tak sa hrajte!

Móda je hra, tak sa hrajte!

27. decembra 2020, Louis Vuitton, Game On, kolekcia, kabelky, luxusné kabelky, dámske oblečenie, LV

Sponzorovanej odkazy:

Móda znamená pre každého niečo iné – pre jedného je to zábava, pre druhého možnosť sebavyjadrenia, niekto ju nerieši vôbec. Louis Vuitton a kreatívny riaditeľ Nicolas Ghesquiere v nej však vidia predovšetkým hru a prichádza preto s kolekciou Game On, ktorá tento postoj odráža. A hra môže začať!

Kartové partie v štýle Louis Vuitton

Tvorivá sloboda a nekonečné možnosti sú tým, čo Nicolasa Ghesquiere baví najviac. V kolekcii Game On predstavené v rámci série Louis Vuitton Cruise 2021 to dizajnér dokazuje prostredníctvom hry s plátnom, linkami, ikonickým kvietkami Monogram aj štyrmi motívmi spojenými s kartami. Celú pomyselnú partiu rozohráva chýrny francúzsky módny dom pomocou legendárneho plátna Game On Monogram, kde s bielym a čiernym pozadím kontrastujú výraznejšie tóny modrej a červenej. Pozornému oku potom neujde, že namiesto známeho kvietku zaberá malinký symbol srdca.

Léa Seydoux vo víre hry

Hviezdou kampane ku kolekcii Game On sa stala Léa Seydoux, francúzska herečka a zároveň ambasádorka značky Louis Vuitton. Séria fotografií ju zachytáva vo fantazijnom svete, kde hlavné slovo majú listy, žalude, gule a samozrejme aj všemocné srdcia. Herečka pózuje spolu s populárnymi modelmi kabeliek, ktoré získali nový kabát – samozrejme kartový. Obrie srdce a kvety v pestrých tónoch vynikajú na modeloch Dauphine, Speedy, Neverfull a Keepall a kabelka Monogram Heart sa pýši dokonca srdcovitým tvarom. Capucines BB a model Twist potom žiari v bielej koži rovnako ako kabelka Square, ktorá patrí ku skutočným esám v rukáve LV. Kabelkami však kolekcia pojatá tiež ako prierez najznámejšími kúskami tejto značky nekončí. Svoje srdce totiž nechajú vyniknúť napríklad aj športové topánky Archlight v bielej farbe s výrazným symbolom lásky. Odhoďte starosti a užite si nekonečné dobrodružstvo a zábavu s Louis Vuitton. Kolekcia Game On je totiž stávkou na tú správnu kartu.

Foto: Craig McDean / Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.