Trblietavé Vianoce s Bvlgari

Trblietavé Vianoce s Bvlgari

9. decembra 2020, Bvlgari, šperky, hodinky, vianočná kampaň, vianočné kolekcie, Holiday kolekcia, Vianoce

Sponzorovanej odkazy:

Až z ďalekého Ríma, kde Bvlgari sídli, nám táto ikonická značka luxusných šperkov, doplnkov a parfumov prináša svoje vianočné posolstvo. To hovorí, že v tento čas si môžeme priať čokoľvek, a ak bude prianie plné lásky, emócií a snov, jedná sa o viac ako obyčajné želanie. Nebojte sa teda snívať, dúfať a žite kúzlom prítomného okamihu v štýle Bvlgari. Aspoň na Vianoce.

Rím: Mesto želaní

Večné mesto, kde sa začal písať nielen príbeh značky Bvlgari, sa stalo inšpiráciou tohtoročnej vianočnej kampane. Rím tvorcu nadchol svojou hviezdnou oblohou, atmosférou svojich večerov aj sviatočným duchom, z ktorého žiari bezstarostnosť a čistá radosť. Tá sa premietla nielen do kampaňových fotografií, kde si ľudia užívajú pri vianočných večierkoch, alebo veľkolepých prechádzkach mestom, ale aj do dizajnu produktov. Z nich je zrejmá veľkoleposť a nekonečné trblietanie a lesk, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria.

Symbolika podľa Bvlgari

Šperky pre Holiday sezónu 2020 sa Bvlgari rozhodlo zahaliť do svojich ikonických symbolov a emblémov. Okolo krku sa tak v podobe náhrdelníka omotáva úchvatný a charizmatický had, dopĺňa ho elegantný a vznešený páv, nechýba mocný lev, alebo šťastie prinášajúci štvorlístok. Nemenej tieto symboly vynikajú aj vo forme náramkov, alebo prsteňov. Ak sa niektorý z týchto šperkov rozhodnete venovať ako darček, oslní obdarovaného aj samotné balenie, kde papier taktiež evokuje hviezdnu oblohu nad Rímom.

Hodinky ako dokonalý darček

Kombinácia modrej a striebornej, trblietavé detaily aj zvieracie symboly sa premietli aj do designov hodiniek stvorených pre vianočnú kolekciu. V ponuke sú pánske aj dámske modely a nájdeme ich v rozmanitých tvaroch a farbách. Či už preferujete klasické tvary a jednoduchosť, alebo obdivujete extravaganciu a asymetrickosť, prídete si na svoje. Jedno je však isté – hodinky Bvlgari budú tak či tak vrcholom remeselnej zručnosti, luxusu a nadčasovosti.

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.