Nebuďte sivou myškou: Pura Vida vám s tým pomôže!

Nebuďte sivou myškou: Pura Vida vám s tým pomôže!

6. decembra 2020, Pura Vida, legíny, zimné legíny, zateplené legíny, šport, šport v zime

Sponzorovanej odkazy:

Športovaniu v zime, ak nemáme na mysli vyložene zimné športy, sa často vyhýbame. Často je na vine nekomfort, ktorý kvôli nevhodnému oblečeniu napríklad pri behu môžeme pociťovať. S tým správnym vybavením ale môže byť aj šport v zime zábava a radosť. A navyše môžete prírodu aj ulice rozžiariť farbami a originálnymi vzormi! Ako? S Pura Vida!

Zima nemusí byť nudná

Skoré stmievanie, pochmúrne, hmly aj časté zrážky, to všetko k zime patrí a spôsobuje to pocit, že je všetko sivé a tmavé. Prečo teda túto atmosféru trochu nerozžiariť svojím outfitom? Pomôže vám s tým Pura Vida, značka preslávená svojimi legínami s nevšednými motívmi, ktoré navrhuje dizajnérka Petruccya. Novo tento ikonický produkt značky dostanete aj v zateplenej verzii, takže vašim vonkajším aktivitám už nebráni vôbec nič.

Športovanie v teplúčku

Či už sa chystáte na lyže, korčule, bežky, beh, alebo napríklad len zimnú prechádzku, novo vás môžu sprevádzať a zároveň hriať legíny Pura Vida v zimnej verzii. "Všetky zateplené legíny sú ušité z vysoko kvalitného materiálu roubaix, ktorý tvorí vlákno lycra. Na rube majú vysoký vnútorný vlas, ktorý prirodzene udržuje telesnú teplotu. Materiál má tiež špeciálnu antibakteriálnu úpravu, ktorá zabraňuje tvoreniu baktérií a mikroorganizmov. Látka je extrémne pružná, prispôsobivá, odolná a príjemná na dotyk, "hovorí Petra Němečková, spoluzakladateľka značky Pura Vida.

Dajte šancu farbám

Okrem legín vás však Pura Vida pripraví na zimu aj prostredníctvom ďalších kúskov oblečenia. Na chlad môžete vyzrieť pomocou pestrých softshellových kabátov, originálnych športových predĺžených viest a chýbať nemôže ani bohatá ponuka doplnkov. So zvyškom zimného outfitu môžete zladiť čiapku, ktorá vás nebude ani škrtiť ani hrýzť a navyše je zdobená jedinečnou autorskou výšivkou. Akú farbu bude tento rok zima mať, je teda len na vás.

Foto: Pura Vida

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a značky a značkové oblečenie.