V teple a pohodlí: s Kik sa to dá aj doma!

V teple a pohodlí: s Kik sa to dá aj doma!

4. decembra 2020, jeseň, domáce oblečenie, Kik

Sponzorovanej odkazy:

Obliecť si tepláky, tričko a napríklad dlhší kardigan, sveter či mikinu. Zamotať sa do deky, dať si horúcu čokoládu, alebo čaj a pustiť si film. Proste stráviť deň doma. Je tu jeseň a presne toto v nás vyvolávajú jej chladné dni, kedy vonku síce teploty ešte pod nulu neklesli, ale nebo je pod mrakom a vietor fúka ostošesť.

V tomto článku nájdete nejaké tie tipy na domáce oblečenie, ktoré Vás zahreje a vďaka dobrému strihu je ideálnym kúskom na domáce nosenie. Nie je totiž nič lepšie, ako keď popoludní prídete domov a môžete konečne hodiť prácu za hlavu a chvíľu si užívať zaslúženého odpočinku. Aby ste si domáci relax maximálne užili, kúpte si pohodlné domáce oblečenie, ktoré vám poskytne dostatok komfortu a je vyrobené z príjemných hrejivých materiálov.

Zahrejte sa flaušom

Dobrou voľbou na chladné dni jesene je Flauš. Tento materiál je nielen hrejivý, ale aj veľmi príjemný na dotyk. Flaušové kúsky sú teda najviac vhodné na jesenné a zimné oblečenie a navyše sa nekrčia. Vyrába sa z objemnej mykanej vlny, ktorá môže, ale nemusí byť vlnená a nájdete ju zvyčajne v zmesi vlny a kašmíru, alebo polyesteru. V Kik zaobstaráte napríklad flaušový pulóver a nohavice za krásnych 6 €. Vyberať môžete z farieb khaki, modrej a svetlo sivej a tmavšej. Svoj domáci outfit si tak môžete vybrať v jednotnej farbe, alebo si tieto jednoduché farby skombinujete podľa seba a napríklad aj podľa svojej nálady.

kardigan za 11 €kardigan za 11 €

Kardigan na doma aj do práce

Hľadáte dlhý kardigan, do ktorého sa môžete zababušiť? V Kik nájdete aj ponuku kardiganov s kapucňou, ktoré vás dokonale zahrejú. Vďaka dlhšiemu strihu sa nemusíte báť, že vám bude fúkať na chrbát, a preto je vhodný nielen na doma, ale aj na prechádzky vonku, alebo trebárs aj do práce. Tento krásny hrejivý kúsok kúpite za 11 € v troch farebných variantoch a tou je čierna, sivá a svetlo sivá. Kardigan dopĺňajú biele vodorovné prúžky na troch častiach tohto krásneho kúsku a to na hrudníku, lakťoch a v spodnej časti.

flaušový khaki pulóver za 6 €flaušový khaki pulóver za 6 €

Tak, ktorý hrejivý kúsok si zaobstaráte do svojho šatníka?

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.