Doprajte si český luxus: s Bohematic hodinkami

Doprajte si český luxus: s Bohematic hodinkami

2. decembra 2020, hodinky, luxusné hodinky, české hodinky, Bohematic, pánske hodinky, hodinky na mieru

Sponzorovanej odkazy:

Čas môžete teraz počuť tikať aj česky, a to vďaka novo vzniknutej tuzemskej značke hodiniek Bohematic. Na svedomí ju má podnikateľ Josef Zajíček, dizajnéri Michal Froněk a Jan Němeček a predovšetkým potom ich spoločná vášeň pre techniku, remeslo a tiež pretekárske automobily. Ako spolu to všetko súvisí?

Hodinky s českou tradíciou

Vstúpiť v súčasnej dobe na trh s hodinkami s novou ambicióznou a luxusnou značkou chce odvahu, tá ale trojici stojacej za brandom Bohematic nechýba. „Chceme ísť ale vlastnou cestou a oživiť český trh. Zaujíma nás použitie najkvalitnejších remesiel, špeciálneho obrábania, povrchových úprav, ale aj osobitých technológií, ktoré sa v "hodinárčine“ príliš nepoužívajú, "vysvetľuje Michal Froněk, art director značky. Cieľom Bohematic je tiež vrátiť českému hodinárstvu renomé a stavať na slávnom českom dizajne. Výroba hodiniek bude tiež prebiehať u nás, v Novom Meste nad Metují.

Lákadlo v podobe individuálnych modelov

Luxusných hodiniek nie je na trhu práve málo, a tak značka Bohematic musela prísť s niečím špeciálnym. Svojich zákazníkov láka napríklad na možnosť nechať si hodinky upraviť na mieru a presne podľa svojich predstáv. Jednoducho si vyberiete niektorú z navrhnutých variantov modelov a ten si necháte upraviť k svojmu obrazu, či už čo sa týka farieb, vzhľadu sekundovej ručičky, alebo iné formy zdobenia. Rovnako tak môžete na hodinky pridať venovanie, alebo podpis.

Inšpirované príbehom

Ďalšou pridanou hodnotou značky, ktorú na český trh vnáša, sú silné ľudské príbehy, ktoré do hodiniek premieta. Vôbec prvý model Bohematic Graphic Sutnar vzdáva hold vychýrenému českému grafickému dizajnérovi Ladislavovi Sutnarovi, ktorého dielo stále udáva trend vo svetovej digitálnej komunikácii. Druhý model, športovejšie ladený, potom odkazuje na legendárny automobil Aero Minor Šport, ktorý v roku 1949 vyhral slávne preteky 24 hodín Le Mans.

Foto: Bohematic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.