Dajte zbohom chladu: s Thall šálom je to hračka!

Dajte zbohom chladu: s Thall šálom je to hračka!

28. novembra 2020, Thall, šál, doplnky, MIK, Jana Mikešová

Sponzorovanej odkazy:

Dni, kedy je ranný vzduch čím ďalej chladnejší a zima vtieravejšia, sú opäť tu. Teplý kabát je základným predpokladom k tomu, aby sme sa udržali v teple, ale pomôcť tomu môžu aj vhodné doplnky. K tým najobľúbenejším a tiež najpríjemnejším patrí šál. Ale nemal by to byť šál len tak hocijaký. Čo tento rok staviť na kvalitný materiál, ručné spracovanie a českú značku zároveň? S Thall šálom je to možné.

Nedajte zime šancu

Ak sa chceme v zime skutočne zahriať, sú kvalitné materiály tým najdôležitejším krokom. Vedľa toho sú tiež v porovnaní s tými lacnejšími príjemnejšie na nosenie, dlhšie vydržia a už na prvý pohľad vyzerajú lepšie. Nebojte sa teda zainvestovať, dlhovekosť takéhoto produktu vám to vráti. Ukážkou kvalitných pletenín je značka MIK, pod ktorou tvorí dizajnérka Jana Mikešová. Tá svoju tvorbu stavia z veľkej časti práve na pleteninách a vedľa svetrov predstavuje tiež šál Thall, ktorý sa okamžite zaradil k dizajnérskym must-have kúskom tohtoročnej zimy.

V hrejivej náruči šálu Thall

Šál Thall vsádza na tie najhrejivejšie a zároveň luxusné materiály. Je vyrobený zo zmesi alpaky a hodvábu, druhý variant je tvorený z vlny a mohéru. Šál je veľký, takže sa do neho príjemne zaboríte, ale pritom zostáva ľahký ako pierko, aby bolo jeho nosenie čo najkomfortnejšie. Ľahko ho zakomponujete do svojho zimného outfitu vďaka bohatým farebným variáciám. Dostanete ho v smotanovej, svetlo sivo béžovej, ryšavej, zelenej, horčicovej a púdrovej farbe. K šálu Thall si môžete zaobstarať aj pletenú čiapku v rovnakej farbe, takže bude váš look kompletný. Šál, ktorý si môžete zaobstarať za 104 € bude skvelý aj ako vianočný darček pre každú ženu, ktorá chce aj v chlade vyzerať elegantne a štýlovo. Zároveň tým v tejto ťažkej dobe podporíte kvalitnú remeselnú tvorbu a českého tvorcu.

Foto: MIK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.