Poznáte Rollmasks? Je to rolák + rúško v jednom!

Poznáte Rollmasks? Je to rolák + rúško v jednom!

21. novembra 2020, Alexmonhart, Rollmask, rúška, rolák

Sponzorovanej odkazy:

Koľkokrát sa vám stalo, že ste z domu vyrazili bez rúška a museli ste sa vracať, lebo ste po ruke nemali nič, čím by sa dalo rúško nahradiť? Ak vám je táto situácia viac než povedomá, vedzte, že v tom nie ste sami. Nielen tento dôvod viedol dizajnérske duo Alexmonhart k vytvoreniu vskutku revolučnej novinky s názvom Rollmask.

Rollmasks: nielen pre zábudlivých

Zdá sa, že rúška budeme nosiť ešte dlhé týždne a možno aj mesiace. Pokiaľ ste v tomto smere zodpovední, ale zároveň občas aj zábudliví, môže pre vás byť skvelým riešením Rollmask. Ide o špeciálne strihaný rolák, ktorý zároveň funguje aj ako rúško. Je teda veľmi elegantným a štýlovým riešením súčasných požiadaviek na rúška na verejných priestranstvách. Rolák jednoducho natiahnete, ak príde potreba zakryť si ústa a nos, a potom ho môžete opäť nosiť tak ako úplne bežný rolák. Strih v oblasti krku je riešený a navrhnutý tak, aby sa jeho nositelia cítili v okolí ľudí bezpečne a pohodlne. Je vyrobený z hladkej priedušnej bavlny, ktorá je komfortná a umožňuje tiež vrstvenie.

V praktickej čiernej

Rovnako, ako je čierna farba praktická u množstva ďalších doplnkov a oblečenia, je táto farba právom veľmi obľúbená aj u rúšok. Zvlášť ženy dajú zrejme za pravdu, že na svetlých rúškach je ihneď vidieť otery make-upu či rúžov. A tak je aj Rollmask ponúkaný v čiernej farbe. K dispozícii sú potom dva modely – slim fit a regular a tiež všetky bežné veľkosti. Ozdobou celého kúsku sú potom výšivky Alexmonhart, dua, ktoré má tento zaujímavý počin na svedomí. Jedná sa o manželov Alexandru Steklík Monhart a Daniela Steklíka, ktorí, hoci nemajú módny odbor vyštudovaný, uchytili sa práve v tomto odvetví. A vidia to ako výhodu, pretože vďaka tomu majú hodnoty pre vytvárané veci nastavené inak. Napríklad v tom ohľade, že by mali zákazníka prežiť a robiť radosť aj ďalším generáciám.

Foto: Alexmonhart

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a pánske oblečenie.