Chladné dni sú tu: ste pripravení?

Chladné dni sú tu: ste pripravení?

10. novembra 2020, jeseň, chladné dni, jesenná móda

Sponzorovanej odkazy:

Nie je nič jednoduchšie, než si obliecť ľahučké šaty a vyraziť v ústrety letným dňom. S nástupom jesene však začínajú byť rána chladnejšie, dni kratšie, a nezostane nám tak nič iné ako sa zahaliť do viacerých vrstiev oblečenia. Keď je jesenné počasie ešte prívetivé, môžete zvoliť napríklad len príjemný svetrík, ktorý ľahko skombinujete s čímkoľvek ďalším. Alebo siahnite po mäkučkej šatke či šály, ktorá ochráni váš krk pred neférovým chladom.

Do chladných dní jedine sveter

Už ste si asi zvykli, že počasie vie byť niekedy vskutku nevyspytateľné. Dvojnásobne to potom platí pre začiatok jesene, kedy sú rozdiely medzi rannou a popoludňajšou teplotou dosť výrazné. V týchto chladných dňoch sa bez teplejšieho oblečenia len ťažko zaobídete, ak sa chcete vyhnúť prechladnutiu či iným zdravotným neduhom. Vhodnou voľbou môže byť blúza s dlhým rukávom v kombinácii s ľahkým svetrom, ktorý ľahko odložíte, keď bude popoludňajšia teplota dosahovať až letných hodnôt.

Vínová je istota

K najobľúbenejším stáliciam tohto ročného obdobia nepochybne patrí vínová. Zahaľte sa do podmanivých tónov červeného vína, siahnite tak na istotu a oslňte okolie eleganciou a vycibreným vkusom. Vyrazte na nákupy a potešte sa novými šatami, sukňou či blúzkou. Je jedno, či ste tmavovláska, ryšavka, alebo blondínka – v kombinácii s bielou, čiernou, neutrálne béžovou či sivou budete vyzerať úplne neodolateľne a šik. V Kik majú kolekciu jesennej módy, z ktorej si určite vyberiete. Napr. krásny vínový, alebo zelený sveter s dlhým rukávom Vás poteší cenou a zahreje.

Army vzor k jeseni patrí

K jeseni patria tiež prírodné farby. Nalaďte sa na neutrálny mód a doplňte svoj šatník zemitými odtieňmi hnedej a khaki. Siahnuť môžete aj po tzv. army štýle a vzore. V Kik ho nájdete na tričku aj na prešívanej bunde, alebo veste. Zdajú sa vám nudné a fádne? Oblečte si ich k tým výraznejším, alebo sa pohrajte s materiálmi a textúrami pre dokonalý monochromatický look. Hitom jesennej sezóny sú aj sýtejšie tóny zelenej, ktoré skvele vyniknú nielen s prírodnými farbami, ale aj v tzv. color blocking – staronový módny trend kombinovania farieb z opačného spektra farebnej škály.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.