Vysnívaná postava nemusí byť sen: s KiK to zvládnete

Vysnívaná postava nemusí byť sen: s KiK to zvládnete

2. novembra 2020, dámske oblečenie, športové oblečenie, pohyb

Sponzorovanej odkazy:

Hovorí sa, že už pár minút aktívneho pohybu denne nás dokáže priviesť na cestu za vysnívanou postavou a zdravším životným štýlom. Aj keď svoju nezastupiteľnú úlohu v tom celom dozaista hrá strava, na pravidelný pohyb by sme určite nemali zabúdať. Nemusíte si hneď nakúpiť veľa činiek a rôzneho športového náčinia. Začať môžete napríklad prechádzkou či krátkym behom, vďaka ktorému sa už po pár dňoch budete cítiť fit nielen fyzicky, ale aj duševne.

Sedavé zamestnanie v kancelárii dá našej postave poriadne zabrať. Možno máte pocit, že kilá postupne pribúdajú, cítite sa unavený a nesústredený. V tom prípade najlepšie, čo môžete urobiť, je venovať sa aspoň pár minút denne aktívnemu pohybu, ktorým dostanete do formy nielen svoje telo, ale aj myseľ. Ako sa však odhodlať a donútiť k tomu, aby ste aspoň na pol hodiny vybehli niekam do prírody?

Motivácia

Dnes sa vám síce nechce pohnúť ani prstom, ale skúste si predstaviť, ako skvele sa budete cítiť zajtra, keď sa dnes pôjdete na chvíľku prebehnúť? Únava bude citeľne menšia a vaša kreativita a sústredenie budú pracovať na plné obrátky. Ako čerešnička na torte nebude sladkosť, ale odmenou vám budú Vaše vysnívané šaty, alebo dvojdielne plavky a opaľovanie sa pri vode.

Zjemníte svoje krivky

Okrem pozitívneho naladenia vás iste poteší aj postupný úbytok na váhe. Pri striedmom pohybe zrejme sa vám nepodarí toľko, ale úprimne – každé kilo dole poteší, alebo nie? Pravidelný pohyb tak prospeje aj vašej ženskej stránke a kto vie – možno sa po dlhej dobe dostanete aj do svojich obľúbených džínsov, ktoré ste odložili dozadu do skrine.

Urobte si radosť športovým oblečením

Ktorú ženu nepoteší nové oblečenie? Na aktívny pohyb sa síce šaty nehodia, ale prečo si neurobiť radosť funkčnými športovými podprsenkami či športovými legínami? Verte, že chvíle, kedy sa k pohybu budete musieť premáhať, budú s novým a pohodlným oblečením, v ktorom vyzeráte ešte aj štýlovo, určite príjemnejšie. Potešte seba a vybavte svoj šatník peknými kúskami dámskeho oblečenia z Kik.

Buďte trpezlivá

„Trpezlivosť ruže prináša“ v tomto prípade skôr kilá dole a tak sa nesnažte prekonať svoje sily hneď. Ak je pre vás hodina behu veľa, pokojne ju doplňte prechádzkou a postupne pridávajte na intenzite. Na takúto vychádzku môžete zvoliť ležérne oblečenie miesto športového. To vám poskytne dostatok pohodlia ako pri chôdzi, tak aj pre rýchlejší pohyb. V Kik si teraz kúpite športové oblečenie, ktoré poteší vašu peňaženku a zároveň Vám pristane.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, spodná bielizeň, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.