Fabiana Bytyqi a Puma: Pearl Shimmer pre štýlový tréning

Fabiana Bytyqi a Puma: Pearl Shimmer pre štýlový tréning

27. októbra 2020, Puma, Pearl Shimmer, Fabiana Bytyqi, športové oblečenie, športová obuv

Sponzorovanej odkazy:

Nové tréningové oblečenie je jednou zo skvelých motivácii pre športovanie. Ak aj vám nové športové kúsky pomáhajú k lepším výkonom, nenechajte si ujsť novú kolekciu PUMA Pearl Shimmer, ktorá poteší aj tých najnáročnejších z nás. Je totiž ukážkou prvotriedneho luxusu.

Športujte v perlete

Hovoríte si, či vôbec športové oblečenie môže mať luxusný charakter? Nový rad PUMA vás presvedčí o tom, že to ide. Vyniká totiž luxusnými materiálmi, perleťovými tónmi a trblietavými detailmi. Obávať sa pritom nemusíte ani o funkčnosť a pohodlie, ktoré pri športe potrebujeme, všetko je samozrejmosťou. Uspokojí tak aj tých skutočne náročných zákazníkov.

Kolekcia pre odvážne

Rad Pearl Shimmer, ktorej tvárou sa stala majsterka sveta v boxe v Minimus váhe Fabiana Bytyqi, bude skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré sa neboja vystúpiť z davu. Gro kolekcie tvoria tréningové topánky Provoke XT Pearl Shimmer. Ako už uvádza názov, ich podoba je vskutku nekonvenčná a neobyčajná, ale spoľahnúť sa môžete na kvalitnú oporu, komfort a stabilitu. O to sa postará technológia TPU a skvelé odpruženie vďaka materiálu Profoam.

Nebojte sa potiť

Základom kvalitného športového oblečenia je dobre premyslený odvod potu. Každá aktivita je vďaka tomu príjemnejšia a športovať vďaka tomu môžeme ľahšie aj vo vonkajších podmienkach. O to sa v novej kolekcii Puma stará technológia dryCELL a vždy sa tak môžeme cítiť sebaisto. Okrem topánok ponúka rad tiež legíny, ktoré majú príjemný vysoký pás a ponúkajú sa v dvoch variantoch – čiernej a ružovej. Chýbať nemôže ani športová podprsenka, samozrejme v perleťovom dizajne, aby ladila so zvyšnými kúskami. V trendovom shimmerovom štýle si môžete zaobstarať aj tričká v asymetrickom strihu, slušivé mikiny a pre doladenie celkového outfitu aj športové tašky. Poobzerať sa po ružových a čiernych kúskoch môžete u predajcov A3Sport, Urban Store či Zoot.

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a topánky, obuv.