Majte monochromatickú jeseň: so Zalando je to možné

Majte monochromatickú jeseň: so Zalando je to možné

23. októbra 2020, Zalando, tón v tóne, monochromatická, jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Módne vlny sú zaujímavé, vracia sa v nich často to, čo tu už bolo. Monochromatický look k nim patrí. Každý z nás minimálne raz za život mal svoj monochromatický outfit. Viete, čo znamená monochromatický look? A viete ako naň?

Outfit v jednom odtieni

Že neviete, čo znamená monochromatický štýl? Ale áno viete, poznáme to každý a ani si neuvedomujeme, že sa jedná o módny trend dnešnej doby. Jedného dňa idete do práce, nestíhate a ku všetkému už vám dochádzajú nápady, čo si vziať na seba tak, aby sa to hodilo. A tak sa oblečiete podľa jednoduchého vodítka – farby. Vezmete si svoje obľúbené modré džínsy, k tomu tmavomodrý rolák a modré náušnice kôstkového tvaru. Von vybehnete v bledo modrých poltopánkach. Gratulujeme! Práve ste ovládla svoj prvý monochromatický outfit, teda look jednotnej farby, alebo ak chcete tón v tóne.

Aj outfit sa dá tieňovať

Monochromatická móda sa ale nedrží striktne jednotných farieb, ba naopak s nimi experimentujte, napríklad pomocou doplnkov. Ak si vezmete napríklad svoje modré džínsy a k nim oblečiete niečo biele s bledšou modrou, zistíte, že odtieň modrej farby jemne zosvetlí a celkový dojem bude úplne iný. Naopak čierne prvky urobia outfit tmavším.

Farby ovplyvňujú postavu

Farby a ich odtiene vám tiež môžu pomôcť zoštíhliť postavu. Zoberme si napríklad slečnu, ktorá má objemnejšie boky, ale malé prsia. V tomto prípade slečna zvolí tmavý odtieň nohavíc, alebo sukne a svetlý odtieň blúzky s balónovým efektom. Nezabúdajte tiež na sezónnosť. Máme tu jeseň a tak svoj šatník môžete ladiť aj do farieb oranžovej či béžovej.

Takýto outfit môžete si zaobstarať na zalando.cz. Nájdete tu módne kúsky, ktoré Váš šatník ozvláštnia a navyše za príjemné ceny. Vyberať môžete zo značiek ako sú Hervé Léger, Mother of Pearl, Victoria Beckham a ďalšie.

Zaobstarať si na Zalando môžete napríklad kúsky hnedej farby ako sú nohavice, tričko a kabátik od značky House of Dagmar. Ak chcete pletené šaty, tak napríklad tie od Even & Odd Petite vo farbe mottled grey, k nim obujete členkové topánky na podpätku rovnakej značky za krásnu cenu 43 €. Už len stačí kabelka od Kurt Geiger London MINI KENSINGTON BAG za 144 € a máte hotovo.

Zdroj foto: Zalando

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári, topánky, obuv, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.