Česká módna značka Jamie Collection: pohodlie bez kompromisov

Česká módna značka Jamie Collection: pohodlie bez kompromisov

17. októbra 2020, Jamie Colltection, česká značka, módna značka, mikiny, šaty, tepláky

Sponzorovanej odkazy:

Chceli by ste cool, trendy, a pritom pohodlné oblečenie? A ešte k tomu české a značkové? Potom tu máme pre vás českú značku Jamie Collection, ktorá ponúka pohodlie bez kompromisov.

Za českou módnou značkou Jamie Collection stoja dve ženy – Michala Smelíková a Jana Potůčková. Ich vízia pohodlného oblečenia z kvalitných materiálov, ktoré nepodliehajú trendom a vďaka správnemu stylingu sú nositeľné pri každej príležitosti sa stala realitou v značke Jamie Collection.

Diera na českom trhu

Obom dámam chýbala na českom trhu dostupná móda koncipovaná tak, aby umožnila svojim zákazníkom poskladať udržateľný šatník zameraný na maximálne pohodlie. Počas obdobia jarnej karantény sa tak zrodil projekt pracujúci s lokálnymi dodávateľmi a krajčírkami.

Aká je značka Jamie Collection?

Modely značky Jamie Collection sú ručne šité, vyrobené z príjemných materiálov a detailne spracované. Dámske, pánske a detské kúsky prevažne z bavlny, alebo bavlny s elastanom sú k videniu a zakúpeniu na e-shope www.jamiecollection.cz . Značka ponúka veľkosti XS až XL. Jamie Collection prináša na český trh pohodlné šaty, mikiny, topy, sukne, nohavice a kraťasy, ktoré sú v mnohých smeroch variabilné. Dajú sa medzi sebou voľne kombinovať, a to aj naprieč kolekciami. A pri použití správnych doplnkov sú nositeľné ako na voľno časové aktivity, tak do práce či do spoločnosti.

"Naším želaním bolo vytvoriť kvalitnú českú značku oblečenia a doplnkov za čo najdostupnejšie ceny. Dôležité pre nás je, aby sa zákazníčka cítila príjemne, aby ju nič nesťahovalo, neškrtilo a aby mohla voľne dýchať. Vysoký komfort je pseudonymom našej značky. Móda prinášala ľuďom po stáročia mnohé utrpenia, teraz je čas zamerať sa na pohodlie, "vysvetľuje Michala Smelíková, spolumajiteľka brandu Jamie Collection.

Malá, ale šikovná

Jamie Collection je síce malá značka, napriek tomu sa ale snaží mať väčšinu modelov na sklade a vyhovieť želaniam zákazníkov čo najrýchlejšie. Individuálny prístup sa prejavuje tak v komunikácii s klientmi, ako v ponuke zdobenie na mieru či úprav modelov na želanie. Jednotlivé kusy oblečenia z kolekcií Jamie Collection sú nadčasové a hodia sa pre rôzne typy postáv a osobností.

"V našich kolekciách používame farebné odtiene, ktoré sú dlhodobo žiadané a dobre sa kombinujú. Našou základnou paletou je čierna, biela, béžová a červená. Každú kolekciu sa potom snažíme oživiť rozšírením o nejakú novú farbu. Jedná sa však vždy o limitovanú edíciu, "opisuje koncepciu Jamie Collection druhá z majiteliek Jana Potůčková.

Pozrie sa na ich webovky Jamiecollecti­on.cz .

Zdroj foto: Jamie Collection

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.