Kolekcia Levis x Lego: hravosť v denime

Kolekcia Levis x Lego: hravosť v denime

13. októbra 2020, kolekcia Levis x Lego, Lego, levis, denim, bavlna, tričká, mikiny, bundy, džínsy, čiapky, šiltovky

Sponzorovanej odkazy:

Kto nemiluje kocky Lego? A kto s láskou nespomína na Lego svojho detstva (alebo aj dospelosti)? Páčilo by sa vám spojenie lega a denimu od Levis? Môžete ich mať!

Či už staviate podľa návodu, alebo sa radšej nechávate unášať na vlnách vlastnej predstavivosti, Lego stavebnice predstavujú skvelú príležitosť k rozvoju a kreatívnym experimentom. A len málokto miluje kreativitu a hravosť – rovnako ako nekonečné možnosti individuálnych úprav – viac než Levis. A práve preto sa tieto dve ikonické značky spojili a vytvorili špeciálnu kolekciu Levis a Lego Group.

Základný kameň: Lego podložka

Exkluzívnym prvkom tejto kolekcie je vôbec prvá ohybná Lego podložka. Jedná sa o pružnú Lego doštičku zo silikónu, na ktorej si fanúšikovia môžu vytvárať vlastné vzory pomocou zdobiacich kociek ego Dots – tento nový koncept predstavila spoločnosť Lego začiatkom tohto roka. Základná doštička je našitá priamo na oblečení a každý si môže skladať vlastné designy – pripínaním mozaikových dielikov.

Kde podložku nájdete?

Základná podložka bude ako variabilná nášivka na

  • vintage džíske Levis Trucker Jacket
  • džíske Dad Crop Trucker Jacket
  • džínsoch 501® '93 Straight
  • na rade mikín s kapucňou aj bez
  • a na celej škále doplnkov

Mozaikové Levis

Mozaikové dieliky – 110 Lego Dots dostane zákazník v značkovej taške Levis a Lego Group. Fanúšikovia oboch značiek tak získajú priestor pre sebavyjadrenie s nekonečnými možnosťami. Súčasťou kolekcie sú aj tričká s potlačou, síce nemajú podložky, ale nesú unikátnu grafiku spojenia značiek. Prvky Lego sa objavujú tiež v detailoch jednotlivých kúskov celej kolekcie, vrátane gombíkov v základných farbách – žltej, červenej, zelenej, modrej, bielej a čiernej. Štandardná kožená nášivka Levis sa tiež zmenila na pružnú červenú nášivku Lego.

S láskou, Legom a Levis

Je to hlboké emocionálne spojenie, ktoré pociťujete k obľúbeným leviskám v kombinácii s láskou a slabosťou pre skladanie Lega. Výsledkom je úžasná kolekcia nostalgie, hravosti a kreativity. Sú to akýsi nositelia umenia.

Kde kolekciu dostanete kúpiť?

Kolekcia je v predaji od 1. októbra 2020 a nájdete ju napríklad v novom pražskom Levis Store Na Příkopě 6 v Prahe a vo vybraných značkových obchodoch.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.