Puma a The Hundreds: udržateľný streetwear

Puma a The Hundreds: udržateľný streetwear

11. októbra 2020, Puma, The Hundreds, oblečenie, topánky, streetwear, udržateľnosť

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka Puma sa opäť spojila so streetwearovou značkou The Hundreds a spoločne stvorili novú unikátnu kolekciu streetwearu. Unikátnu preto, že je to kolekcia udržateľná, obsahujúca ako obuv, tak oblečenie a nechýbajú ani doplnky.

Nová kolekcia je vytvorená s nádejou v budúcnosť. Nádej je vyjadrená použitými udržateľnými materiálmi, viac účelovosťou produktov, inšpiratívnymi textami aj grafikou.

Kolekcia Puma x The Hundreds

Cieľom celej kolekcie je predovšetkým zvýšiť povedomie o tom, aký vplyv má naše oblečenie na životné prostredie. V kolekcii sú použité recyklované materiály, organické látky, ktoré sú kombinované s chytrou funkčnosťou a viac účelovosťou každého produktu.

Udržateľné materiály zahŕňajú recyklovanú gumu, organickú bavlnu, recyklovanú sieťovinu a podšívku, alebo vložky do topánok. Poukázať na udržateľnosť tvorcovia chcú aj použitou grafikou, ktorá odkazuje na nádej a ekológiu.

Kolekcia sama obsahuje

  • Klasické siluety topánok Puma, ako sú Puma x The Hundreds Performer s výraznými farbami, sieťovými detailmi a farebnou podrážkou.
  • Ďalšie štýly tenisiek dostupné v kolekcii sú Puma Future Rider a RS-2K.
  • Z oblečenia sa môžete tešiť napríklad na bundu Puma x The Hundreds Chore z recyklovaného polyesteru a s nastaviteľným strihom.
  • Ďalej na minimalistické nohavice Puma x The Hundreds Chino, ktoré sa skvele hodia k bunde.
  • Kolekcia tiež obsahuje obojstranné mikiny a šortky z organickej bavlny.
  • Vďaka taške Puma x The Hundreds Convertible Bag, ktorá sa ľahko premení z nákupnej tašky v crossbody kabelku, môžete znížiť počet plastových vrecúšok. Skvele prispôsobiteľná je aj čiapka, ktorú možno ľahko zložiť a uložiť do recyklovaného puzdra.

Keď sa povie The Hundreds

Kalifornskú spoločnosť The Hundreds založili v Los Angeles v roku 2003 Bobby Kim a Ben Shenassafar. Razom sa z nej stala klasická streetwearová značka a mediálna platforma venovaná globálnej pouličnej kultúre. Puma a The Hundreds majú jasný cieľ – zmeniť spôsob, akým žijeme a premýšľame, a to k vytvoreniu lepšieho sveta.

Kde kúsky zoženiete?

Vybrané produkty budú dostupné začiatkom októbra u predajcov Footshop, Queens, Vemzu, Shooos a Top4Lifestyle.

Oblečte sa aj vy s ohľadom na tento svet a planétu Zem!

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.