Česká odevná značka Pura Vida: kolekcia jeseň a zima 2020

Česká odevná značka Pura Vida: kolekcia jeseň a zima 2020

7. októbra 2020, Pura Vida, kolekcia jeseň a zima 2020, legíny, tričká, mikiny, dámske oblečenie, značkové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Značka Pura Vida, ktorú založili dve mladé a kreatívne dámy, osviežila českú dizajnérsku scénu pestrými legínami, navrhnutými pre ženy každého veku a každej postavy. Za dobu svojho pôsobenia sa značka rozrástla o mnoho ďalších produktov, ktoré legíny nielen dopĺňajú, ale skvele fungujú aj samostatne.

Teraz Pura Vida prichádza s novou kolekciou na jeseň a zimu. Kto by ale čakal tlmené a tmavé odtiene, veľmi by sa zmýlil. Táto kolekcia totiž žiari všetkými farbami!

Divoká ženskosť

Témou novej kolekcie je ženskosť a s ňou spojená divokosť, čo je jedna z najprirodze­nejších vlastností ženy. V dobe, ktorá je zviazaná pravidlami, očakávaniami a konvenciami, si treba onú divokosť občas pripomenúť. V kolekcii preto nájdeme motívy vlkov, džungle, kvetín, tanca a indiánskych vzorov. A ako v každej kolekcii – nesmie chýbať tak obľúbený motív Malého princa.

Autorka a návrhárka Petra Bartoňková alias Petruccya k novej kolekcii hovorí: „Ženskosť, nežnosť, divokosť. Táto dievčenská téma medzi mojimi kamarátkami v poslednej dobe veľmi rezonuje. Mnohé z nich so mnou zdieľajú, ako sa im darí tieto rozličné ženské vlastnosti kombinovať. Zároveň sú to témy, o ktorých krásne píše Clarissa Pinkola Estes v knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi. A pretože tú knihu mám veľmi rada a priviedla ma samotnú na veľa zaujímavých myšlienok a zistení o hĺbke ženskej osobnosti, archetypoch a rituáloch, zvolila som práve ženskosť ako hlavný motív kolekcie. V minulej kolekcii dominovala Fénixice, v tejto kolekcii je to ŽENA, ktorá vie, čo chce, pozná svoje klady aj zápory a učí sa s nimi pracovať a hľadať cestu sama k sebe. Prechádza si každý mesiac svojimi "ups and downs“ a je s tým úplne v pohode, pretože vie, čo v akej fáze potrebuje a vie si to dopriať. "

Kolekcia jeseň a zima 2020

Celá kolekcia je navrhnutá tak, aby plnila očakávania a potreby každej ženy. Možno v nej nájsť legíny, v ktorých sa stane žena veľmi výrazná, ale aj legíny, ktoré sú skvelé na zamknutie sa doma a deň strávený na gauči. Sú tu legíny ideálne na lekciu pokojnej jogy, ale aj také, ktoré vyburcujú k väčším výkonom v posilňovni.

Nová kolekcia obsahuje 14 nových dizajnov legín a tri podprsenky s motívom srdca v rôznych farebných prevedeniach. Legíny sú všetky autorskou tvorbou Petruccyi a sú vyrobené zo špeciálneho funkčného materiálu, ktorý je nielen veľmi pružný a odolný, ale tiež rýchlo schnúci. V tejto kolekcii je navyše použitý úplne nový materiál Shield.

"U legín dlhodobo využívame osvedčený funkčný materiál SINAPSE, ale v tejto kolekcii zaraďujeme jeden nový, ktorý sme samy na sebe testovali počas leta. Je jemnejší a vhodný pre nositeľky preferujúcich menej kompresných materiálov. V tejto kolekcii je z neho ušitých pár vybraných vzorov, ak sa však bude zákazníčkam páčiť, miesto si nájde aj v ďalších kolekciách, "hovorí Petra Bartoňková, spoluzakladateľka značky.

Legíny majú navyše vysoký pás a predĺženú dĺžku, dajú sa teda pretiahnuť tiež cez pätu. V oblasti brucha je zosilnený pruh, ktorý zabezpečuje, že legíny sa nerolujú dolu a držia kde majú, navyše brucho príjemne fixujú. Kolekcia samozrejme neobsahuje len legíny a podprsenky, ale aj mäkučké mikiny, tričká s predĺženou dĺžkou na zakrytie zadočku a mnoho ďalšieho.

Všetky produkty značky Pura Vida sú dostupné na www.puravidashop.cz alebo v showroome Pura Vida v Brne.

Zdroj foto: Pura Vida

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.