Obliekajte sa štýlovo počas celého roku!

Obliekajte sa štýlovo počas celého roku!

25. septembra 2020,

Sponzorovanej odkazy:

Ročné obdobia s každý rok menia. Raz je teplo, inokedy zima, niekedy mrzne, alebo prší. Obliekať sa primerane počasiu je samozrejmosť. No v súčasnosti treba pozerať aj na výzor a kvalitu oblečenia. Ako sa obliecť štýlovo počas celého roka?

Počas roka si oblečenie striedate a častokrát si kupujete nové. Stačí, že idete po meste a uvidíte vo výklade „dámske šaty“: https://www.locca.sk/damske-saty. Je vtedy jasné, že nezostane to len na pozeraní a daný kúsok si odnesiete domov. Ako sa ale, obliekať lacno a štýlovo počas celého roka?

Ako sa obliekať na jar a v lete?

Jar je najkrajšie obdobie roka. Zima postupne ubúda a je čoraz teplejšie a teplejšie. Netreba to však podceniť a treba sa stále obliekať teplo. Teploty na jar ešte nie sú príliš vysoké a preto je dobré nosiť dlhšie rukávy a nohavice. Vhod padne aj bunda, najlepšie nepremokavá, keďže na jar vie aj občas spŕchnuť. Po čase jar vystrieda leto. Každým dňom je čoraz teplejšie a teplejšie. Je preto dobré obliekať si veci, ktoré nie sú teplé a sú z obyčajnej látky. Sukne, kraťasy, tričká s krátkym rukávom a tielka sú najlepšie letné veci. Zabezpečujú pohodlie, no nie je vám v nich teplo. V lete je dobré zaobstarať si aj niečo na hlavu, aby ste nedostali úpal. Ku oblečeniu nesmiete zabudnúť na doplnky, ako napríklad „strieborné šperky“: https://www.arem.sk/…borne-sperky .

Ako sa obliecť počas jesene a zimy?

Leto pomaly odchádza a príde jeseň. Jeseň začína byť chladná a preto sa treba vrátiť k teplým veciam. Dámske zimné bundy a kabáty viete využiť práve na jeseň, ale aj cez zimu. Keďže príde aj mráz treba sa popozerať po teplej čiapke a rukaviciach. Po čase jeseň pominie a príde zima. Keďže cez zimu sa častokrát stane, že poriadne nasneží, je dobré kúpiť si teplé topánky. Tie zabezpečia, že budú vaše nohy v teple a suchu. Rovnako si nestačí pozrieť len teplú bundu, ale aj nejaké teplé tričká, svetre, alebo mikiny.

Nečakajte a obliekajte sa štýlovo počas roka!

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.