Pandora pripravuje kolekciu šperkov Star Wars

Pandora pripravuje kolekciu šperkov Star Wars

29. septembra 2020, Pandora, Star Wars

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok v októbri sa predstavia šperky inšpirované ikonickou franšízou Star Wars, ktoré vznikajú za novej globálnej spolupráce.

Značka Pandora oznamuje svoju spoluprácu so spoločnosťou Lucasfilm. Spoločne uvedú na trh kolekcie šperkov inšpirovaných filmovou sériou Star Wars. 1. októbra 2020 uzrie svetlo sveta napäto očakávaný rad šperkov Pandora, ktorá sa skladá z náramku, príveskov a zberateľských predmetov a stvárňuje obľúbené postavy a symboly Star Wars.

„Je pre nás veľkou cťou, že môžeme Star Wars oživiť v našich šperkoch,“ uviedol Stephen Fairchild, kreatívny riaditeľ spoločnosti Pandora. „Galaxia Star Wars je naplnená neobyčajnou fantáziou, detailne prekreslenými hrdinami a ďalšími bytosťami a v neposlednom rade neuveriteľnými dobrodružstvami – čo je úplný súzvuk so značkou Pandora. Najväčšiu radosť máme vtedy, keď môžeme našim verným zákazníkom pomôcť preniesť sa do ich obľúbených príbehov a svetov. Preto sa nemôžeme dočkať, až uvidíme, ako týmito umelecky vycibrenými štýlovými doplnkami vyjadria svoje nadšenie. “

Návrhári spoločnosti Pandora intenzívne spolupracovali pri tvorbe kolekcie so spoločnosťou Lucasfilm, aby zabezpečili, že bude starostlivo vybraný každý prvok detailného diela. Výsledkom sú štýlovo jednotné šperky, ideálne pre fanúšikov Star Wars, aby mohli predviesť svet, ktorý vyznávajú. Kolekciu Star Wars x Pandora dostanete už od 1. októbra 2020 v predajniach Pandora po celom svete.

O Pandore

Spoločnosť Pandora navrhuje, vyrába a predáva ručne spracovávané šperky zhotovené z vysoko kvalitných materiálov za prijateľné ceny. Šperky značky Pandora sa predávajú vo viac než 100 krajinách prostredníctvom 7 400 predajných miest, vrátane viac ako 2 700 špeciali­zovaných obchodov. Spoločnosť sídli v dánskej Kodani, zamestnáva 28 000 ľudí po celom svete a svoje šperky vyrába v dvoch závodoch v Thajsku. Tieto závody majú certifikáciu LEED a využívajú predovšetkým recyklované striebro a zlato. Spoločnosť má v pláne stať sa do roku 2025 uhlíkovo neutrálna a pripojila sa k iniciatíve Science Based Targets (Ciele založené na vedeckých poznatkoch) s cieľom znížiť svoje emisie v celom svojom hodnotovom reťazci. Pandora je kótovaná na Kodanskej burze Nasdaq v Dánsku a jej tržby v roku 2019 dosiahli 21,9 miliardy dánskych korún (2,9 miliardy €).

Zdroj foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.