Merajte čas štýlovo: s Bvlgari a Jonom Kortajarena

Merajte čas štýlovo: s Bvlgari a Jonom Kortajarena

21. septembra 2020, hodinky, Bvlgari, Bvlgari Cities Special Edition, luxusné hodinky, doplnky, pánske hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Môžu byť hodinky zároveň športové, provokatívne a dokonale ležérne? Áno! Nájdete ich v novej rade Bvlgari Bvlgari Cities Special Edition 2020, ktorá predstavuje deväť luxusných modelov tejto ikonickej značky. Každý z nich je inšpirovaný jednou zo svetových metropol patriacich k obľúbeným cestovateľským cieľom.

Kozmopolitná elegancia

Všetky mestá, ktorými sú nové modely hodiniek Bvlgari inšpirované, majú so značkou určité spojenie. K ich prehĺbeniu slúžia aj kresby vytvorené deviatimi mladými umelcami, ktoré sa ku každému z modelov viažu. Tie majú vyjadrovať víziu talentovaných mladých ľudí týkajúce sa práve vybranej metropoly. Tým dokonale napĺňajú názov celej rady, teda City Edition, ktorý poukazuje na Kosmopolit značky a inšpiráciu rôznymi kútmi sveta. 

Od Ríma po Tokio

Či už sa prostredníctvom hodiniek Bvlgari vydáte do Ríma, Tokia, Dubaja, Paríža, Londýna, Ibizy, Milána, Mexico City, alebo New Yorku, bude vaša cesta lemovaná kvalitou a luxusom. Modely sú totiž koncipované tak, aby naplnili potreby moderných mestských mužov. Sú tvorené oceľovým plášťom so šírkou 41 mm, nechýba na nich ani vyryté logo spolu s názvom špecifického mesta. Strojček je mechanický, avšak s automatickým naťahovaním. Aby si mohol nositeľ doplnok prispôsobiť svojim potrebám, nájde u hodiniek dva remienky. Jeden elegantný, kožený a druhý gumový vhodný napríklad na šport.

Hodinky budúcnosti

Hoci debutoval prvý model hodiniek Bvlgari Roma už v roku 1977 a svojho estetického ducha si zachováva do dneška, prešiel aj obmenami. Teraz už nesú skôr odkaz budúcnosti a hľadajú preto inšpiráciu vo vzdialených, moderných mestách, kde je stále čo objavovať. Exotikou a diaľkou bola mimochodom značka Bvlgari uchvátená aj skôr. Na hodinkách sme mohli vidieť napríklad art deco štýl v spojení s egyptskými hieroglyfmi, pop-artové umenie, alebo napríklad vplyv japonskej kultúry.

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.