Do ulíc aj do prírody: pripravte sa na jeseň!

Do ulíc aj do prírody: pripravte sa na jeseň!

27. septembra 2020, Queens.cz, The North Face, jesenné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Či už sa chystáte jesenné víkendy stráviť v prírode, alebo v meste, máme pre vás tip, ako si jeseň užiť v pohodlí, teple a štýlovo. Značka The North Face je stávkou na istotu. Prečo? Pretože má špičkové vybavenie v tom najviac trendovom kabáte.

Pôvodne outdoorová značka The North Face sprevádza nielen dobrodruhov naprieč polárnym kruhom už od 60. rokov. Vďaka vášni zakladateľov značky sa drží The North Face na špici okrem outdoorového oblečenia a doplnkov aj v lifestylovom odvetví. Tam si ju obľúbili predovšetkým rapperi ako Drake, Method Man, Redman a má za sebou kolaboráciu so streetwearovými titánmi ako napríklad Vans, alebo Supreme. Skúsite túto trendovú značku aj vy? Pozrite sa na naše tipy!

The North Face M Drew Peak Pullover HoodyThe North Face M Drew Peak Pullover Hoody

The North Face M Drew Peak Pullover Hoody

Tmavo tyrkysová pánska a dámska mikina zo 100% bavlny s kapucňou a klokaním vreckom od značky The North Face s pomenovaním M Drew Peak Pullover Hoody má biele logo na hrudi a bude príma jesenným kúskom do nepohody. Udrží vás v teple, a hlavne v pohodlí. Kapucňa je sťahovacia, klokanie vrecko je veľkorysé a pojme veľa, alebo schová vaše ruky, elastické manžety a lem nepustia pod mikinu chlad ani vietor. Mikina môže byť vaša za 80 €. K dispozícii je aj v oranžovej, ružovej a čiernej farbe.

The North Face Telegraphic JacketThe North Face Telegraphic Jacket

The North Face Telegraphic Jacket

Čierna unisex (dámska aj pánska) vetrová bunda od značky The North Face s pomenovaním Telegraphic Jacket je investíciou do budúcnosti. Čierna farba, voľný strih nad kolená a kvalitné spracovanie nevyjde z módy nikdy. Navyše materiál zo 100% polyesteru vás ochráni pred vetrom aj prehánkami, ktorých je na jeseň viac než dosť. Dlhá bunda má zapínanie na patentky, golier, bočné vrecká na ruky a jedno vnútorné vrecko na drobnosti. Elastické manžety nepustia chlad pod bundu a materiál je celý odolný proti vetru. Logo na hrudi a chrbte odkazuje jednoznačne na značku The North Face. Bunda stojí 140 €.

The North Face Denali Neck GaiterThe North Face Denali Neck Gaiter

The North Face Denali Neck Gaiter

Jeseň si žiada aj ochranu krku. Vďaka nej vám na krk nefúka a neprivodí prechladnutie ani bolesť v krku. Kvalitný nákrčník s uťahovaním od značky The North Face v čiernom prevedení s decentným logom na prednej časti bude štýlovým doplnkom vášho športového a outdoorového looku. Kúpite ho za 32 €.

The North Face W 1996 Retro Nuptse VestThe North Face W 1996 Retro Nuptse Vest

The North Face W 1996 Retro Nuptse Vest

Tmavo ružovo čierna dámska Puffer prešívaná vesta od značky The North Face s pomenovaním W 1996 Retro Nuptse Vest má decentné logá na prednej časti a chrbte, bočné vrecká na ruky, golier a v ňom schovanú kapucňu. Cez teplý hrejivý sveter (alebo mikinu M Drew Peak Pullover Hoody) ponúka ďalšiu vrstvu k ochrane trupu, chrbta a obličiek pred chladom a prechladnutím. Cena vesty je 248 €.

The North Face 90 Extreme Fleece PantThe North Face 90 Extreme Fleece Pant

The North Face 90 Extreme Fleece Pant

Čierno – červeno modré tepláky od značky The North Face s pomenovaním 90 Extreme Fleece Pant , budú štýlovým doplnením napríklad mikiny M Drew Peak Pullover Hoody a vestou cez ňu. S nákrčníkom Denali Neck Gaiter potom máte cool look do jesennej nepohody. Tepláky vyjdú na 80 €.

Vybavte sa na jeseň a kúpte si nejaký ten cool kúsok značky The North Face – tie najžiadanejšie kúsky od tejto pôvodne kalifornskej značky nájdete na e-shope Queens.cz.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.