Patrick Poppet a ich limitky ručne spletaných poppetiek

Patrick Poppet a ich limitky ručne spletaných poppetiek

19. septembra 2020, Patrick Poppet, kolekcia, limitky, ručne splietané poppetky

Sponzorovanej odkazy:

Leto síce končí, ale limitovaná edícia ručne spletaných poppetiek vo sviežich farbách vám ho vráti v kolekcii Summer. Uviedla ju na trh česká značka Patrick Poppet. Každá poppetka je úplný originál, z ktorého vznikol iba jeden kus. Kolekcia upúta chlopňou z hladkej kože v okrovo žltej a fuchsiovej farbe.

Splietané telá poppetiek zhotovili ručne remeselníci v mexickej Oaxace. Z každého predaného kusu preto putuje sto korún českých nadácii En Vía, ktorá podporuje v podnikaní a sebarealizácii práve ženy z tejto oblasti. Značka Patrick Poppet tak pomáha pracujúcim ženám v Mexiku.

Jedinečná kolekcia

Kolekcia pozostáva z celkom pätnástich modelov. Každý z nich bol vyhotovený v inej farebnej kombinácii, čo z každého kusu činí unikát, ktorý nebude mať nikto iný. Telo poppetiek je pritom alfou a omegou. Špeciálne pre značku Patrick Poppet ho vytvorili remeselníci v Mexiku. Vzniklo tradične ručnou metódou vypletanie plastových pásikov na mieru navrhnuté do drevenej šablóny. Lucie Kalousová, dizajnérka značky, touto letnou edíciou nadväzuje na úspech splietanej zlato-čiernej poppetky Patricie z predchádzajúcej kolekcie Black Diamond Collection.

Ručné splietané poppetky

"Zákazníčky si splietanú poppetku veľmi obľúbili pre jej praktickosť, originálny dizajn a ľahkosť. Niektoré si však želali aj farebné prevedenie. Ich želanie som preto vypočula a navrhla niekoľko farebných modelov, ktorých vzhľad umocňuje chlopňa z kože v okrovo žltej a fuchsiovej farbe. Podľa mňa sú to úžasné letné odtiene, ktoré dokonale doladia aj ten najobyčajnejší outfit. Každý kus je navyše úplný originál, takže sa nestane, že stretnete niekoho s rovnakou poppetkou, "vysvetľuje Lucia Kalousová.

Poppetky Summer

Vnútro poppetiek tvoria jeden hlavný priestor. Jeho obsah chráni spomínaná chlopňa z hladkej usne, na ktorej je už tradične vyrazené logo značky v zlatej farbe. Zapínanie je originálne riešené ozdobným výsekom, ktorým sa prevlečie ucho poppetky.

Na vnútornej strane klopy pod výsekom je useň zdvojená, vďaka čomu klopa dobre dolieha k telu. Poppetka Summer nemá podšívku, nosí sa v ruke, na ramene, alebo elegantne na predlaktí. S prehľadom pojme dokumenty formátu A4. Materiál každej poppetky tvorí 100% hovädzia useň na klope a plastové pásky v tele kabelky. Rozmery poppetky sú cca na šírku 40 cm, na výšku 30 cm a na hĺbku 13 cm. Dĺžka ucha je 49 cm a každá poppetka je balená v luxusnej darčekovej taške. Cena jednej poppetky z kolekcie Summer je 196 €.

Patrick Poppet

Lucie Kalousová, dizajnérka a zakladateľka značky Patrick Poppet, pracuje s tou najkvalitnejšou opracovanou lokálnou produkciou, využíva tiež prvotriedne usne a komponenty z Talianska, pričom všetky usne pochádzajú z hospodárskych zvierat. Koža teda nikdy nebola primárnou surovinou, pre ktorú boli zvieratá zabité. Čisté geometrické tvary poppetiek navyše zamedzujú plytvaniu opracovania a vedú k redukcii odpadu. Značka Patrick Poppet vo svojom logu nesie meno hlavného mesta Prahy, pretože je hrdá na svoj pôvod. Ďalším poznávacím znamením je podšívka potlačená logami a štýlové balenie produktov. Viac informácií sa dozviete na webe www.patrickpoppet.cz .

Zdroj foto: Patrick Popptet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.