Svadobné kolekcie Leeda

Svadobné kolekcie Leeda

14. septembra 2020, svadba, svadobné šaty, svadobné kolekcie, Leeda

Sponzorovanej odkazy:

Tretím dielom s názvom LOVE ME! končí trilógia kolekcií značky Leeda. Táto posledná, svadobná kolekcia prináša budúcim nevestám inšpiráciu a veľa nevšedných a odvážnych modelov pre jedinečný deň. Je plná luxusných materiálov, ľahkosti a sebavedomia, ktoré práve v tento deň chcú ženy cítiť.

Nezabudnuteľné šaty pre nezabudnuteľný deň

Nová kolekcia dokazuje, že návrhárka Lucia Kutálková vie vytvoriť modely pre rôzne postavy a odhaľuje nám jej neuveriteľný cit pre voľbu látok aj strihov. Štýly, v ktorých sú šaty vytvorené, sú pritom rôzne. Na svoje si prídu nevesty minimalistky, ženy túžiace po nápaditosti aj obdivovateľky čipiek. „Navrhovať svadobné šaty je špeciálna disciplína. S nevestou zdieľam radosť z nových začiatkov a súčasne cítim veľkú zodpovednosť. Najdôležitejšie je pre mňa zachytenie a podpora jej osobnosti, dodanie sebadôvery aj vytvorenie krásnych zážitkov a spomienok na prípravy,“ hovorí dizajnérka.

Svadba ako vyšitá

V kolekcii nečakajte len bieloskvúce róby siahajúce až na zem. Návrhárka Lucie Kutálková sa nenecháva obmedzovať tradičným poňatím svadobných šiat a k spolupráci si prizvala aj Ivanu Kocmanovú, ktorá sa pod značkou BRO venuje modernej výšivke. Dva modely sú tak zdobené práve výšivkou a predstavujú ideálnu voľbu pre nekonvenčné nevesty. Výšivku, ktorá môže zachytávať napríklad niektorý z vašich obľúbených okamihov, nesie aj závoj a hodvábna blúzka, ktorá však nie je určená výhradne pre vydávajúce sa ženy. "Výšivky na závoji som poňala ako niekoľko okamihov v živote ženy. Nie nevyhnutne tých najdôležitejších. Skôr obyčajných momentov čistej radosti, slobody a nevinnosti. Závoj by sa mal po svadobnom dni stať rodinným pokladom, mohol by byť doplňovaný o ďalšiu výzdobu a mal by byť dedený z generácie na generáciu, "upresňuje koncept závoja Ivana Kocmanová. Ak túžite po ešte väčšej originalite, než predstavuje práve nová kolekcia Leeda, môžete sa s návrhárkou dohovoriť aj na ušití šiat priamo na zákazku.

Foto: Leeda

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.