Hýbte sa s Jaromírom Jágrom a Zalandom

Hýbte sa s Jaromírom Jágrom a Zalandom

28. augusta 2020, Zalando, Jaromír Jágr, kampaň, výzva, šport

Sponzorovanej odkazy:

Ťažko by ste ako tvár športovej kategórie oblečenia našli vhodnejšiu osobu, ako je česká hokejová legenda Jaromír Jágr. Niet preto divu, že práve tohto českého športovca si Zalando vybralo do svojho ambasádorského tímu a ihneď s ním spustilo aj zaujímavú výzvu. Pripojíte sa?

Hviezdne tváre Zalando

Zalando sa vo svojich najnovších kampaniach rozhodlo zamerať na šport, a to na beh, jogu, tréning a basketbal. Ku každému z týchto odvetví sa viaže konkrétny ambasádor – Monika Marešová, Paulie Garand, Tereza Hodanová a Adam Mach. Novo sa do tímu pridáva aj Jaromír Jágr, ktorého cieľom však nie je zameranie na jediný šport, ale chce ľudí motivovať k pohybu celkovo a aj v nich prebudiť odvahu ku skúšaniu nových športov. "Nemusíme práve trénovať na olympiádu, alebo majstrovstvá sveta, ale keď chceme byť v niečom najlepší, musíme na sebe vždy pracovať. Najdôležitejšie je robiť všetko s láskou, s láskou k sebe, nie pre ostatných. Preto som sa spojil so Zalandom. Aby sme ľudí spoločne motivovali k ešte väčšiemu pohybu. Sám sa pripravujem na novú sezónu a každý sa ku mne môže pripojiť, "hovorí Jaromír Jágr.

Výzva s číslom 68

Vystúpte z vlastnej komfortnej zóny a osvojte si každodennú športovú rutinu! To hlása výzva kampane spojenej s Jaromírom Jágrom a Zalandom. Práve slávna „šesťdesiatosmička“ s dvoma Stanley Cupmi a zlatou medailou z Nagana by nás mala namotivovať k pohybu, nech je už náš vek či fyzická kondícia akákoľvek. Rovnako motivačne však môžu pôsobiť aj príspevky ostatných ľudí, ktorí sa do výzvy zapojili. Navzájom sa totiž môžete podporovať aj na sociálnych sieťach, a to s príspevkami s hashtag # JJ68 × Zalando. A hoci ceny určené pre výhercov tejto výzvy sú už rozdané, nie je dôvod v snahe poľavovať. Naopak, spolu s ďalšími veľvyslancami Zalando sa môžete naučiť nájsť si šport priamo pre seba a naučiť sa ho milovať.

Foto: Zalando

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.