Kultovka od Cartier: Pasha de Cartier

Kultovka od Cartier: Pasha de Cartier

31. augusta 2020, Pasha, Cartier, ambasádori, hodinky, luxus

Sponzorovanej odkazy:

Ak patríte k znalcom a fanúšikom značky Cartier, rad hodiniek Pasha de Cartier vám nemusíme predstavovať. A v prípade, že vám doteraz táto séria unikala, nastáva čas ju spoznať. V septembri totiž značka predstaví jej novú generáciu a to v spojení s päticou ambasádorov slávnych mien.

Unikátny dizajn, unikátni umelci

Hodinky Pasha vznikli v roku 1985 a ich poslaním bolo ponúknuť niečo jedinečného a výrazného pre tých, ktorí sa nenechávajú spútať konvenciami a vnímajú svet v širších rovinách. Pre ich novú generáciu, ktorá čoskoro uzrie svetlo sveta, tak boli vybraní ambasádori podobného „razenia“. Rami Malek, Troya Sivan, Willow Smith, Maisie Williams a Jackson Wang nepochybne nepatria k tým, ktorí by zapadli v dave a môžu ponúknuť svoj autentický príbeh.

Pasha: príbeh nekonečnej kreativity

Štýl, ktorý sa vymyká všednosti – tak by sa dali nazvať nielen hodinky Pasha, ale aj pätica umelcov, ktorí sú s ňou teraz spojení. Ich kreativita nemá hranice ani obmedzenia, čo z nich robí niečo jedinečné. "Od svojho vzniku v 80. rokoch predstavovali hodinky Pasha určitý symbol úspechu priamo spojený s ich extrovertným a silným dizajnom a grafickou nekonvenčnosťou. Nový model je odvážnejší než kedykoľvek predtým a harmonizuje so súčasnou generáciou výnimočných osobností. Títo nový Pasha ambasádori vďačia za úspech svojej odlišnosti, kreativite, schopnosti prepájať, multidiscipli­nárnemu talentu a šľachetnosti, "hovorí Arnaud Carrez, International Marketing and Communications Director of Cartier. Vďaka prepojeniu s veľvyslancami je tiež jednoduché s hodinkami harmonizovať. Jednoducho si vyberiete toho umelca, ktorý je vášmu srdcu najbližší. Bude to cenami ovenčený herec Rami Malek, spevák a skladateľ Troya Sivan, slávna dcéra Willow herca Willa Smitha, hviezda Hra o tróny Maisie Williams, alebo čínsky rapper a tanečník Jackson Wang?

Foto: Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.