Čo majú spoločné Pandora a Unicef? Iniciatívu One Love

Čo majú spoločné Pandora a Unicef? Iniciatívu One Love

27. augusta 2020, Pandora, UNICEF, One love, charita, zbierka, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Ikonická pieseň, UNICEF, múza a šperky – toto zdanlivo nesúrodé spojenie má za cieľ podporiť v pandémii koronavírusu tých najzraniteľnejších. A to pomocou iniciatívy One Love, ikonickej piesne, ktorú rodina Boba Marleyho predstavila v novej podobe.

Pomoc v ťažkej dobe

K iniciatíve UNICEF One Love sa vedľa spoločnosti Pandora, ktorá prispeje ku každému darovanému doláru ďalší dolár až do výšky 1 milióna, pripája aj modelka, aktivistka a múza Pandory Halima Aden. "Som ako múza značky Pandora naozaj nadšená, že Pandora podporuje úsilie organizácie, ktorá je mne osobne veľmi blízka, čo je práve UNICEF. Raz som bola ako ambasádorka UNICEF prítomná na konci reťazca ich činnosti, konkrétne pri príjme služieb, ktoré poskytovali deťom z celého sveta v utečeneckých táboroch, kde tieto deti museli vyrastať, a je mi jasné, ako ničivý môže byť dopad COVID-19, ak sa rozšíri v utečeneckých táboroch, "uviedla Halima Aden, ktorá iniciatíve spolu s ďalšími influencermi pomáha šíriť svoje posolstvo aj skrze sociálne siete. Oslovuje verejnosť nielen na Instagrame, ale aj v aplikácií Tik Tok, skrze ktorej bola uvedená pieseň spojená so zbierkou.

Láska hýbe svetom

Celá iniciatíva získala svoj názov podľa piesne Boba Marleyho z roku 1977, ktorá sa stala hymnou túžby po jednote. Hit One Love teraz rodina zosnulého speváka nahrala znovu a výnosy z nej poputujú tiež na konto UNICEF. "Môj otec zložil pieseň One Love o jednote, mieri a univerzálnej láske pred viac ako štyridsiatimi rokmi, v čase, keď bolo vo svete toľko utrpenia. Aj v čase, keď sa nemôžeme stretávať, zostáva jeho oznámenie platné a dnes dokážeme prekonať túto globálnu krízu, ak sa spojíme a staneme sa raz láskou a jedným srdcom, "objasnila Cedella Marley. Spoločnosť Pandora si je vedomá toho, že práve jednota a pomoc druhým sú v tejto dobe tie najaktuálnejšie témy. Zároveň si kladie za cieľ urobiť svet po pandémii spravodlivejším pre každé dieťa.

https://www.youtube.com/watch…

Foto: Pandora, UNICEF

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.