My Dear Clothing: kolekcia Summer 2020

My Dear Clothing: kolekcia Summer 2020

11. augusta 2020, My Dear Clothing, Summer 2020, letná kolekcia, pánska kolekcia, pánske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená česká streetwearová značka My Dear Clothing, za ktorou stojí mladý talentovaný návrhár Zbyněk Štandera, prichádza s letnými novinkami pre moderných mužov.

Kolekcia Summer 2020 vyjde presne rok od poslednej tvorby značky a bude obsahovať iba limitovaný počet kusov z každého produktu. Release k letnej kolekcii prebehne online na e-shope Mydearclothin­g.com v stredu 12. augusta od 20.00 hod.

My Dear Clothing

Značka My Dear Clothing funguje od roku 2013, kedy ju v Pardubiciach v komunite mladých umelcov točiacich sa predovšetkým okolo tetovania a hudby založil Zbyněk Štandera. V súčasnosti patrí k jednej z najprogresív­nejších a najvyhľadávanejších českých módnych značiek. Z produktov je totiž vždy doslova cítiť dravosť a lásku k nadčasovému dizajnu. Jasne o tom hovorí aj aktuálna kolekcia, ktorá je určená všetkým mužom s večnou mladosťou v duši.

"Túto kolekciu som urobil presne po ročnej pauze a dal som si na nej záležať tak, ako nikdy predtým. Všetky ponúkané produkty sú opäť vyrobené výhradne u nás a na Slovensku. Šili ju pre nás slovenské krajčírky zo spriatelenej dielne na Slovensku, "prezrádza Zbyněk.

Kolaborácia My Dear Clothing x Re / worked

Nová kolekcia opäť vznikla v kolaborácii s Martinom Furch so značkou Re / worked, ktorá sa postarala o ručne vyrábané kožené doplnky. V kolekcii nájdete ľanové či saténové košele a šortky, bavlnené kraťasy, tričká, mikiny, boxerky, ponožky aj kožené vesty a opasky. Z každého dizajnu sa bude predávať iba 40 kusov.

"Počet kusov je takto limitovaný, pretože som do poslednej chvíle nevedel, či chcem ešte v módnej brandži dlhšie robiť. Čím ďalej viac si totiž uvedomujem, že na svete je veľký prebytok oblečenia. Za druhé som chcel utíšiť svojho kreatívneho ducha a vytvoriť niečo na čo budem skutočne pyšný. A už teraz môžem povedať, že na Summer 2020 rozhodne pyšný som, "hovorí Zbyněk.

Kolekcia Summer 2020

Kolekcia obsahuje navyše ešte jednu špecialitu, ktorou je kreslo potiahnuté rovnakou kožou ako vesty a opasky. Kreslo je komplet robené ručne a vypracované do posledného detailu. V predaji bude iba jeden kus, takže s kúpou sa rozhodne neoplatí otáľať.

"Kreslo sme urobili spoločne s Martinom Furch. V bazáre sme kúpili starý úplne rozbitý kúsok, ktorý sme potom kompletne prerobili podľa našej predstavy. Pôvodný zostal len drevený rám, ten sme celý prebrúsili a natreli, "opisuje Zbyněk.

Súčasťou kolekcie je originálny lookbook, kde sa v úlohe modelu objavuje mladý český raper Nik Tendo z labelu Milion +. Styling si vzal na starosť Marek Volf, o vlasy rapera sa postaral Honza Balcařík. Kolekcia Summer 2020 bude predaji na e-shope Mydearclothin­g.com od stredy 12. augusta 2020.

Zdroj foto: My Dear Clothing

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.