Poznáte Folbeur? Sú to české kožené kabelky a doplnky, ktoré si zamilujete!

Poznáte Folbeur? Sú to české kožené kabelky a doplnky, ktoré si zamilujete!

16. augusta 2020, kožené kabelky Folbeur, česká značka, Folbeur, talianska koža

Sponzorovanej odkazy:

Praktické, krásne jednouché a precízne kvalitné – tak by sa dali charakterizovať výrobky značky Folbeour. Chcete ich? Značka kožených kabeliek a doplnkov Folbeur, ktorú má na svedomí česká návrhárka Markéta Folberová, v sebe spája čisté línie, nadčasovosť a minimalistický dizajn. Všetky produkty sú vyrobené z kože, ktorá kabelkám dáva krásne sýtu farbu, štýlovosť a klasicky moderný vzhľad.

Kabelky Folbeur sa vyznačujú jednoduchosťou v líniách aj dizajne, praktickosťou a nesmiernou kvalitou, ktorá je daná severo talianskou kvalitnou a hovädzou kožou. Z nej sú vyrábané ako kabelky, tak doplnky. Tento špičkový materiál odoberajú pre svoje modely tiež najlepšie svetové značky.

Súčasná kolekcia Folbeur má štvorku modelov kabeliek a dvojku typov peňaženiek v mnohých farebných odtieňoch. Jedná sa o veľké kabelky Grand, Poche, Petit a crossbody malé kabelky Macaron. Peňaženky Tarlette Petit a Tarlette Grand pekne ladia s dizajnom a prevedením kabeliek. Všetko je vyrábané v severočeských Třebechoviciach pod Orebem.

Značka Folbeur bola založená roku 2014, kedy si zakladateľka značky zmyslela navrhnúť si vlastnú kabelku pre každodenné nosenie a za prijateľnú cenu. Cesta k nej nebola priama a jednoduchá, viedla cez štúdium práv, niekoľko rokov navrhovania a nezdolnú vieru, že sa to podarí. A nakoniec sa podarilo a svetlo sveta uzreli niekoľkoraké šablóny kabeliek a vzápätí na to tiež módnych doplnkov. Všetko nájdete na Folbeur.com .

Medzi tie najpraktickejšie kúsky nepochybne patria Petitky. Sú totiž natoľko veľké, že pojmú všetko, čo žena počas dňa mimo domova potrebuje (zmestí sa do nich kniha, peňaženka, 13 palcový notebook) a mnoho ďalšieho.

Vyberiete si aj vy svoju Petitku?

  • Kabelka Petit Arancia (oranžová)
  • Kabelka Petit Chilli (červená)
  • Kabelka Petit Bottiglia (zelená)
  • Kabelka Petit Cipria (telová)
  • Kabelka Petit Nero (čierna)
  • Kabelka Petit Grigio (sivá)

Cena každej veľkej Petitky je 500 €, je vyrobená z pevnej mäkkej talianskej kože, ktorá krásne drží tvar. Vnútro každej kabelky je podšitý a pomocou troch vreciek, z ktorých jedno je na zips, udržíte kabelku perfektne upratanú. Kabelky Folbeur Petit majú dve krátke rukoväte a dlhý odnímateľný popruh, a tak ju môžete nosiť, ako chcete.

Kabelky sú balené v dizajnovom látkovom dust bagu, vhodnom a určenom k správnemu ukladaniu kabelky. Každá kabelka obsahuje vosk a hubku na ošetrenie kože, ktorý ju chráni, udržuje a tiež impregnuje. Petitka od Folbeur s vami vždy udrží krok a podčiarkne akýkoľvek look. Svoju českú Folbeurku si zamilujete.

Zdroj foto: Folbeur.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a módni návrhári.