Objavujte hory s Montblanc 1858

Objavujte hory s Montblanc 1858

14. augusta 2020, hodinky, Montblanc, Montblanc 1858, luxus, luxusné hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Recyklácia skôr obľúbených a úspešných kolekcií so sebou takmer vždy prináša úspechy. Pre podobný krok sa teraz rozhodla aj značka Montblanc a pretvorila kolekciu hodiniek z roku 1858. Vintage prvky a športový dizajn zostali zachované, ale pribudlo zaujímavé farebné ladenie a samozrejme technické inovácie. Čerstvá novinka navyše prichádza ako pocta horám a ľadovcom.

Hodinky s minulosťou

U hodiniek sa nehrá len na dizajn či technické parametre, ale ich slávu určuje do veľkej miery aj tradícia danej značky. A tá sa u Montblanc datuje až do roku 1858, kedy Charles-Yvan Robert založil v údolí Saint-Imier dielňu na výrobu hodiniek. Vďaka precíznym strojčekom, ktoré zvládali aj extrémne podmienky, si rýchlo vybudovala dobré meno a chronografy z tejto dielne boli dokonca využívané na vojenské účely. A rad Montblanc 1858 tak mohol vo svetle týchto udalostí smelo vzniknúť.

Z lásky k horám

Krásu originálnych hodiniek Montblanc 1858 dopĺňa v novej kolekcii modrá farba v kombinácii s ľadovo bielymi prvkami. Tie nezameniteľne odkazujú ku krásam ľadovcov a snehom pokrytých hôr a nesú sa tak v duchu objavovania a preskúmavania. Zároveň dodávajú tradičnému vzhľadu moderný ráz, ktorý ešte umocňujú použité materiály. K výrobe hodiniek bola použitá nová zliatina titánu grade 5 a hodinky vďaka nej získavajú odolnosť proti poškriabaniu a tiež vytúžený robustný vzhľad.

Pre každú príležitosť

Hodinky Montblanc nielen dodávajú eleganciu a štýlovosť každému obleku či inému slávnostnejšiemu, alebo pracovnému outfitu, ale budú správnou voľbou aj pre zapálených športovcov, ktorí hodinky nemajú len ako drahý doplnok. Ich technické parametre totiž dokážu prekvapiť. Hodinky odolávajú teplotným zmenám aj extrémnym podmienkam a sú vybavené anti magnetickou ochranou. Stále však zostávajú ľahké a ich nosenie bude skutočne príjemným zážitkom a dobrodružstvom, nech už ste kdekoľvek.

Foto: Montblanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.