Kolekcia okuliarov Osmanyho Laffitu

Kolekcia okuliarov Osmanyho Laffitu

27. júla 2020, okuliare, Oprika Slovanský dom, Osmany Laffita, kolekcia rámov, slnečné okuliare, dioptrické okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Optik Štúdiu v Slovanskom dome predstavil novú kolekciu známy kubánsky návrhár Osmany Laffita.

Osmany Lafitta opäť zažiaril na výslní. Tentoraz doslova vďaka rámikom nielen pre slnečné okuliare z jeho kolekcie nazvanej jednoducho Osmany Laffita. Jeho rámiky sú originálne, vysoko kvalitné vďaka ručnej výrobe a exkluzívne pre svoj neopozeraný dizajn, zaujímavý štýl a akúsi noblesu.

Originálne Osmany Laffita

Áno, originalita snúbená s noblesou, tak vystihuje svoje rámy samotný Osmany Laffita. Aj celý event sa niesol v duchu tejto nálady za prítomnosti niekoľkých významných osobností ako napríklad riaditeľa Fashion Models pána Jiřího Morstadta, Mudr. Ivany Němečkovej, vedúceho plastickej chirurgie Aurum Clinic, módneho stylistu pána Grundoráda a ďalších VIP hostí.

„Ďakujeme všetkým, ktorí prišli na event a tešíme sa na každú ďalšiu návštevu, pretože tieto krásne ručne vyrábané rámiky už majú svoje miesto v našej vitríne a tešia sa na svojho nového majiteľa.“ K návšteve pozýva Hana Salomonová, konateľka Optik Studia Slovanský dom.

Pozrite sa do Optik Studia v Slovanskom dome v Prahe 1, Na Příkopě 22, a kúpte si jedinečné rámy návrhára Osmanyho Laffitu aj vy!

Zdroj foto: Slovanskydum.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a slnečné okuliare.