Letné energie s Lasoul

Letné energie s Lasoul

18. júla 2020, Lasoul, česká značka, športové oblečenie, oblečenie na šport, legíny, česká tvorba

Sponzorovanej odkazy:

Pri výbere športového oblečenia si často spomenieme ako vznikli známe svetové značky. Prečo ale neskúsiť niečo nové, neopozerané a navyše lokálne? Podporte českých výrobcov a spoznajte oblečenie, ktoré má štýl aj dušu. Ako napríklad mladistvá značka LASOUL.

Behajte pekne česky

K lokálnym výrobcom sa obzvlášť v súčasnej dobe klaniame v mnohých oblastiach. Bola by tak škoda vynechať tú zaoberajúcu sa športovým oblečením. Aj tu totiž máme čo ponúknuť. Značka LASOUL nás baví originálnymi limitovanými kolekciami, ktoré dokazujú, že móda a šport idú parádne dohromady. Ak prahnete po oblečení, ktoré nemá každý, ste na správnej adrese. A ak je pre vás navyše dôležité, že je oblečenie vyrobené férovo a u nás, poteší vás dvojnásobne.

Oblečenie, ktoré baví

Šport je zábava a zábavné by malo byť aj oblečenie, v ktorom športujeme. V LASOUL sa týmto heslom riadia a udivujú nevšednými a pestrými designami, ktoré sa navyše objavujú len v malých sériách, aby bola zaručená jedinečnosť. Čo si takto obliecť legíny s motívom motýlikov či tropického pralesa, alebo tričko s aztéckymi vzormi? Výhodou týchto modelov je, že ich vďaka slušivému dizajnu využijete aj pri bežných príležitostiach. Napríklad, keď vás pri behaní zláka na posedenie príjemná záhradka na trase.

Kvalita je základ

Pekný design ale samozrejme nie je všetko, a tak značka nezabúda ani dôraz na kvalitu spracovania. Oblečenie je funkčné a pohodlné a poteší vás radom noviniek. Tričká sú v oblasti bedier predĺžené a majú vrecká na drobnosti. Legíny majú v páse sťahovanie, a tak sa nemusíte báť nepríjemného padania, s ktorým sa už stretol asi každý z nás. Samozrejmosťou sú materiály, ktoré odvádzajú pot a rýchlo schnú. Ploché švy potom zabezpečia, že pri športovaní oblečenie takmer neucítite. Každú aktivitu si tak budete môcť vychutnať na maximum.

Foto: Lasoul

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.