Leto s Queens: šiat nie je nikdy dosť!

Leto s Queens: šiat nie je nikdy dosť!

24. júla 2020, Queens.cz, dámske šaty, letné šaty, šaty

Sponzorovanej odkazy:

Leto nastalo v plnej sile a vy ešte nemáte dostatočne zásobený svoj šatník? Čo tak nejako cool značkové šaty, napríklad v online obchode Queens.cz?

Letné dni si žiadajú aj vyletnenie šatníka. K tomu neodmysliteľne patria aj šaty, ktoré sú samozrejmou súčasťou dámskej garderóby od nepamäti. Vyberiete si z našich tipov online obchodu Queens.cz?

LAZY OAF Caged In Button DressLAZY OAF Caged In Button Dress

LAZY OAF Caged In Button Dress

Ružové dámske bavlnené kockované šaty od značky Lazy OAF s pomenovaním Caged In Button Dress prídu v lete určite vhod. Veselé a sýte letné farby, ľahké a praktické šnurovacie ramienka, prekladanie na chrbte, pohodlná šírka jemne nabraté sukne, bočný rozparok, dve bočné vrecká a midi dĺžka šiat ich predurčuje ako štýlový letný kúsok ideálne k žabkám, alebo plátenkám. Môžu byť vaše za 104 €.

Nike W NSW Dress JerseyNike W NSW Dress Jersey

Nike W NSW Dress Jersey

Jemné krémovo ružové maxi šaty na úzke špagetové ramienka od značky Nike majú decentné logo v dolnej časti dĺžky a sú vyrobené zo 100% bavlny. Užší strih šiat a dva rozparky v bočných švoch sú zvodné a tieto šaty sa môžu stať štýlovým kúskom na letné dni a to za 60 €. K dispozícii sú ešte v čiernom variante.

Tommy Hilfiger Wrap DressTommy Hilfiger Wrap Dress

Tommy Hilfiger Wrap Dress

Biele dámske maxi šaty v zavinovacom štýle od značky Tommy Hilfiger majú cool farebný pásik a sú vyrobené zo 100% viskózy. Pohodlné bodkované krátke rukávy, široká sukňa a voľný preklad závinu na sukni dávajú tušiť maximum pohodlia, a pritom byť štýlová. Kúsok vyjde na 102 €.

Vans WM All Stakes DressVans WM All Stakes Dress

Vans WM All Stakes Dress

Čierne dámske tričkové šaty zo 100% bavlny od značky Vans majú cool lemy pri priekrčníku a na zakončení krátkych rukávov. V rovnakom štýle a lila farbe je aj decentné logo na ľavej strane hornej časti šiat. Značkové šaty Vans kúpite za 56 €.

Nevybrali ste si? Nezúfajte, na Queens.cz nájdete ďalšiu nálož cool kúskov.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.