Leto so Summer Transition od Reserved

Leto so Summer Transition od Reserved

15. júla 2020, kolekcia Summer Transition, Reserved, dámske oblečenie, ležérne oblečenie, casual, športovo elegantný štýl

Sponzorovanej odkazy:

Nový spôsob nakupovania a nové zajtrajšky naznačuje značka Reserved so svojou novou kolekciou pomenovanou Summer Transition, ktorej materiály a podklady ponúka k prezentácii len online.

V koronavírovej dobe sme sa museli naučiť fungovať viac menej online a z domu ako to čo možno najviac šlo. K tomuto spôsobu života patria aj online nákupy. A značka Reserved teraz vytvorila letnú kolekciu, ktorá je prezentovaná len online ako možnosť pokračovania života „od stola“ a v Home office.

A prečo vlastne nie?

Možno si vďaka Covidu budeme musieť na tento spôsob života viac zvyknúť, chrániť seba aj blízkych rúškami, aj zvýšenými hygienickými opatreniami dlhodobo, aby sa vírus opäť nerozšíril.

A pokiaľ by k tomu mali patriť aj pohodlné, pokojné a čo sa výberu aj možnosti týka pestré nákupy v online režime, je jasné, že sa na tento spôsob nákupu bude orientovať čoraz viac značiek. Reserved teda urobila prvý krok a ponúkla prezentáciu svojich produktov len online formou.

Summer Transition

Najnovšia kolekcia značky Reserved je ako už sme u značky zvyknutí športovo elegantná, pohodová a jemných farbách a v lete trochu s leskom. V kolekcii Summer Transition nájdete predovšetkým farbu smotanovú, sivú, béžovú, bielu, jemnú lila a fialkovú, zelenkavú a trblietavo sýto zelenú a tiež zaujímavú strakatú. Proste odtiene na pohodu a pokoj.

Viac menej casual a ležérne kúsky možno kombinovať do mnohých rôznych variantov lookov a outfitov. Preto je táto letná kolekcia jedinečná a naozaj stojí za úvahu zaobstarať si z nej nie jeden, ale aj viacero kúskov. Kolekciu Summer Transition dostanete od 25.06.2020 iba online, na webových stránkach značky Reserved a vo vybraných online obchodoch.

Zdroj foto: Reserved

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári a slnečné okuliare.