Kúpte si paddleboard v zľave a poďte si vyskúšať nový šport

Kúpte si paddleboard v zľave a poďte si vyskúšať nový šport

7. júla 2020,

*Paddleboardig sa do povedomia vyznávačov vodných športov dostáva až teraz. Napriek tomu, že vznik tohoto športu sa datuje už do roku 1960, kedy boli na Havaji položené jeho základy. *

Kto nevie, o čo u paddleboardingu ide, toho asi neurazí, keď ešte raz pripomeniem, že ide o vodný šport. Iným názvom sa tento šport nazýva tiež Stand Up Paddle, teda veslovanie v stoji (pádlovanie v stoji). Čo už napovedá, o čo v tomto športe ide. Športovec stojí na doske veľmi podobnej longboardu pre surf a dopredu sa posúva veslovaním (pádlovaním) jedným dlhým veslom (pádlom). To by malo výšku jazdca presahovať o 20 až 30 centimetrov. Takže základnú výbavu športu tvorí plavák a veslo (pádlo).

Prečo si kúpiť paddleboard?

Je to šport, ktorý baví. Nie je len športom k moru. Perfektne sa hodí na naše jazerá, priehrady i rybníky, dokonca na rieky. A práve podľa miesta, na akom sa paddleboardoing prevádzkuje, rozlišujeme rôzne formy tejto zábavy.

TIP: Využite zľa­vy v online eshopoch a kúpte si lacný paddleboard

Existujú športovci na paddleboardoch s preferenciou rôznych štýlov jazdy. Môže ísť o vyznávačov kľudnejšej fitness jazdy po jazerách a rybníkoch, o milovníkov jazdy vo vlnách, ďalej o milovníkov rýchlostného paddleboardingu, ale tiež o jazdcov na rozbúrených horných riečnych tokoch.

Paddleboardy nepatria medzi lacné športové vybavenie

Dobrý a dostatočne odolný paddleboard nie je najlacnejším športovým vybavením. Vždy sa však dá siahnuť na paddleboard v zľave. Vďaka takto výhodnému nákupu ušetríme a nebudeme sa musieť v rodine či s kamarátmi deliť o jeden. Hľadáte kvalitné paddleboardy? Za dobrú cenu ich nájdete na webových stránkach Hitgo.sk. Práve na ňom nájdete najviac zliav na rôzne športové vybavenie. Príďte si kúpiť paddleboard za dobrú cenu. Je to šport, vďaka ktorému zapojíte všetky svaly svojho tela. Získate tak vyšportované telo, ale taktiež krásnu štíhlu postavu.

Autorom článku je Redakce. Článok nájdete v kategórii cestovanie a dovolenky.