Na letnej vlne: celá rodina

Na letnej vlne: celá rodina

10. júla 2020, oblečenie kik móda rodina

Sponzorovanej odkazy:

Chcete mať na leto trendový šatník plný módnych a zároveň dobre kombinovateľných kúskov? Potom je Kik to pravé miesto pre taký rodinný nákup. Nielenže tu nakúpite na leto oblečenie pre celú rodinu, od dojčenského oblečenia až po pánske módne kúsky, ale letné oblečenie je vyrobené z typicky ľahkých a priedušných materiálov, ktoré rovnako ako nízke ceny v tomto období určite oceníte.

Safari nie sú len vzory

Chcete si chvíľku pripadať, ako keď prechádzate africkým safari a očakávate prekrásne zvieratá? Potom je tento štýl práve pre vás a pri vstupe do obchodu si ho určite všimnete. Safari móda totiž patrí medzi dlhodobé trendy a v kombinácii s neutrálnymi odtieňmi bielej či čiernej farby vyzerajú úplne skvele. Či už siahnete po jednoduchých šatách, alebo nohaviciach s tričkom, určite nešliapnete vedľa. Biele tielko, kaki 3 priedušné harémky s jednoduchými balerínkami sú pre letné dni to pravé. Nejde totiž len o vzorované oblečenie s pruhmi pripomínajúce zebru, alebo fľaky čierno-hnedé podobajúce sa leopardej srsti. Safari je aj ** piesok ** a zelená khaki farba.

Pastelové farby sú IN

Ak preferujete skôr pastelové odtiene, môžete siahnuť po pestrej ponuke dámskych tričiek v jemných farebných tónoch. Skombinovať ich potom môžete napríklad s denimovými šortkami, ktoré sú ozdobené čipkou. Či už vyrazíte k vode, alebo strávite deň na slnečnej záhrade, oceníte štýlové papuče, ktoré nechajú vaše nohy voľne dýchať.

Jednoduchosť pre pánov

Samozrejme nezabúdame ani na pánov, ktorí určite tiež ocenia nové kúsky do svojho letného šatníka. Zo širokého sortimentu pánskych tričiek a kraťasov si vyberie naozaj každý. Oblečenie pre mužov je vyrobené z príjemných a priedušných materiálov čo páni stopercentne a s láskou ocenia. Zaobstarať môžete napríklad denim šortky, ktoré doplníte jednoduchým tričkom. Obuť si k tomuto outfitu môžete basic botasky „alias vietnamky“ , alebo sandále.

Pre deti akčný hrdina aj ružová

Pre našich najmenších sa na leto skvele hodia body s krátkym rukávom či dojčenské kraťasy v kombinácii s tričkom v ružovej farbe pre malé princezné a tí väčší potom iste budú nadšení z tričiek so štýlovými potlačami akčných hrdinov.

Zdroj: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.