Šijeme srdcom: česká módna značka pre celú rodinu

Šijeme srdcom: česká módna značka pre celú rodinu

1. júla 2020, značka Šijeme srdcom, detské oblečenie, dámske oblečenie, pánske oblečenie, funkčné, praktické, pohodlné, softsheelové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Motto lokálnej značky znie: „Šijeme srdcom – láska prevlečená uchom ihly!“ Originalita a pohodlie sú hlavnými atribútmi vystihujúce českú dizajnovú značku Šijeme srdcom.

Hlavnou klientelou značky sú deti, ale aj ženy a od minulého roka aj muži. Po novom sa v Šijeme srdcom začali venovať tiež tehotenskej, dojčiacej a nosiacej móde. Oblečenie s originálnym dizajnom sa stalo srdcovou záležitosťou mnohých detí. Mamičky oceňujú špičkové funkčné oblečenie, ale aj výber kvalitných materiálov a perfektne padnúce strihy. Šijeme srdcom je móda pretkaná víziou, vášňou a nadšením.

Bolo-nebolo

Rodinný príbeh sa začal písať pred 8 rokmi vo Valašskom Meziříčí zakladateľkou Adrianou Bodrog, ktorá má už dnes vlastnú dielňu s profi vybavením a tímom šikovných krajčírok, ktorým sa maximálne snaží spríjemniť pracovné prostredie, a tak vo výrobe panuje stále dobrá nálada. Uvedomuje si, že precízne šitie, je veľmi dôležitou súčasťou tvorby.

Šijeme srdcom je o pohodlí a pohode

V Šijeme srdcom vynikol cit pre estetiku v súlade s funkčnosťou a pohodlím, víťazí tu poctivosť a férový prístup. Český výrobca sa od svojich začiatkov špecializuje na detské športové oblečenie aj dizajnové fashion modely. Poctivá práca šikovných krajčírok, dôraz na pohodlie a kvalitu, ktorá ide ruka v ruke s originálnym a slušivým dizajnom – tak na prvý pohľad spoznáte modely Šijeme srdcom.

S grafikmi a dizajnérmi

Motívy látok sú navrhované grafikmi a dizajnérmi, s ktorými spolupracujú, a tým si značka získala punc originality. V ponuke nájdete krásne funkčné oblečenie, od termo bielizne cez stredne funkčné vrstvy v podobe tričiek a mikín, až po vrchné funkčné vrstvy zo softshellového oblečenia.

Kvalita až na prvom mieste

Nutné je dodať, že značka sa pýši najkvalitnejším softshellovým materiálom v Čechách. Každý kúsok látky je trpezlivo a poctivo pretvorený v originálny a funkčný kus oblečenia, ktorý sa stane najlepšou podporou na ceste za spoločnými výletmi za dobrodružstvom. V čase pandémie sa dielňa venovala tiež šitiu rúšok, ktoré ako bonus prikladali k objednávkam aj pracovníkom z prvej línie.

"Zakladáme si na súznení pôsobivého dizajnu s funkčnosťou a praktickosťou. Sme hrdí na to, že všetky naše produkty šijú šikovné krajčírky na území ČR. Naše oblečenie musí dokonale sadnúť akejkoľvek detskej postave. Záleží nám na budovaní vzťahu s našimi zákazníkmi. Sme tu pre nich, šijeme s láskou, Šijeme srdcom. Počúvame, tvoríme a robíme radosť, "hovorí zakladateľka značky Adriana Bodrog.

Praktické aj elegantné

Funkčné oblečenie môže byť elegantné aj estetické, a naopak fashion outfit dokáže potešiť pohodlnosťou a praktickosťou. Ponúka sa tak nápaditá a súčasne univerzálne nositeľná móda pre všetky príležitosti, pri ktorých chcete zažiariť. Značka oblieka deti, ženy aj mužov do funkčného aj fashion oblečenia.

Značka Šijeme srdcom aktuálne patrí medzi špičku z hľadiska materiálových parametrov aj prevedenia. Obľúbil si ju rad známych osobností ako napríklad herečka Lenka Zahradnická. Objednávať cool kúsky môžete na Šijeme srdcem.cz , alebo osobne v showroome na adrese: Šijeme srdcom – Hrachovec 98, 757 01 Valašské Meziříčí.

Zdroj foto: Šijeme srdcom

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.