V znamení ležérnej elegancie: Bvlgari BB

V znamení ležérnej elegancie: Bvlgari BB

11. júna 2020, šperky, Bvlgari, Bvlgari BB, luxus, luxusné šperky

Sponzorovanej odkazy:

Značka Bvlgari je v mnohých ohľadoch módnym priekopníkom. Ako prvá na svoje hodinky umiestnila logo značky ako dizajnový prvok, ako prvá prišla s trendom pret-á-porter šperkov, teda takých, ktoré sú okamžite pripravené na to, aby sa z prehliadkového móla dostali až k vám domov. Teraz na túto tradíciu nadväzuje kolekcia Bvlgari Bvlgari, ktorá predstavuje najslávnejšie šperkové ikony v novej podobe.

Šperky pre novú generáciu

Nenútená elegancia, nonšalantný duch a žiarivé diamanty – nič z toho v novej kolekcii Bvlgari nechýba. Práve tieto ikonické prvky značky sú však doplnené tak, aby získali cool akcent, ktorý zaujme aj novú generáciu nositeliek. Tú, ktorá sa nenecháva spútať konvenciami a túžia po niečom prirodzenom a stále originálnom. Výsledok je veľmi svieži, moderný a pritom si stále necháva typické DNA značky.

Každý deň s Bvlgari

Nový rad šperkov Bvlgari je vytvorený tak, aby mohol doplniť náš look každý deň. Nemusíme si ich tak schovávať len pre zvláštne príležitosti. Prívesky, náušnice, náramky aj výrazné prstene, to všetko si môžete užívať pri bežných dňoch, či už ich strávite v práci, na výlete, alebo napríklad doma. Zdobené sú novou mohutnou plaketou s logom a nechýba im oslnivý lesk vďaka briliantom. Ich ďalším spoločným rysom je univerzálnosť a nadčasovosť – medzi sebou sa dajú kombinovať ako len vás napadne. A vieme, že brilianty len tak nevyjdú z módy.

Zlato v hlavnej úlohe

Či už sa zamilujete do varianty v bielom, alebo ružovom zlate, neurobíte chybu. Na každej z nich sa vyníma zdobenie v podobe briliantov, diamantov, alebo napríklad pruhov zeleného malachitu a meňavej mliečnej perlete. Pozornosť pritiahne aj prívesok zo žltého zlata, z ktorého sála energia a srdce z červeného koralu uprostred vytvára veľmi originálny vzhľad. Nechajte sa uniesť estetickou dokonalosťou a novým sviežim duchom kolekcie Bvlgari BB a doprajte si šperky, aké si zaslúžite.

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.