"Červená je pre mňa nová čierna" hovorí Kateřina Geislerová

"Červená je pre mňa nová čierna" hovorí Kateřina Geislerová

7. júna 2020, kolekcia leto 2020, leto, Kateřina Geislerová, návrhárka

Sponzorovanej odkazy:

Je jednou z mála českých návrhárok, ktorým sa podarilo uspieť v Paríži. Vrátila sa do Prahy, kde má teraz už niekoľko rokov svoj úspešný showroom v centre Prahy a za svojimi francúzskymi klientkami, ktoré si ju sále žiadajú, do módnej metropoly dochádza.

Kateřina Geislerová medzi časom intenzívneho šitia rúšok vytvorila pre leto 2020 nádhernú, a pre ňu už niekoľko sezón typickú, kolekciu plnú výrazných farieb. Tvorba tejto úspešnej návrhárky je vždy sebaistá, zmyselná, ženská, inštinktívna a svieža. V podstate, ako sama hovorí, červená farba sa pre ňu stala novou čiernou.

Kateřina Geislerová kolekcia leto 2020

V kolekcii pre jar-leto 2020 sa červená objavuje v prepojení s modrou, jasne sivou, alebo bielou. Kombinácia týchto farieb je tiež na motívoch kvetinových látok, ktoré pôsobia veľmi žensky a šik. Naprieč kolekcii je zrejmá hra zaujímavých a nečakaných detailov, ako napríklad koktejlove červené šaty s akcentom v podobe intenzívnej ružovej stredovej linky.

Prekvapivá kombinácia vzorov a farieb

Nečakané variácie pruhov prirodzene fungujúcich s kvetinovým vzorom na blúzkach. Geniálne prepojenie materiálov, rôznych motívov a farieb zvyšuje jedinečnosť a neočakávané variácie každého modelu. Táto kolekcia, rovnako ako celá tvorba Kateřiny Geislerovej, sa vyznačuje precíznosťou nielen v spracovaní, ale aj v strihu, pretože návrhárke záleží na každom milimetri. V tom tkvie úspech jej modelov.

Nezvyčajné a originálne

"Moje klientky sú ženy, ktoré vedia, čo sa im páči. Sú náročné a majú svoju osobnosť. Nechávam ich vyskúšať aj niektoré pre nich neobvyklé varianty a som vždy veľmi potešená, keď sa nad modelom z mojej kolekcie rozžiaria a vidím ich lásku na prvý pohľad, "povedala ku kolekcii Kateřina Geislerová.

Kvalitné a príjemné kúsky

Samozrejmosťou je voľba kvalitného materiálu, ale aj príjemnosť na dotyk a nosenie. Látka by s vami mala súznieť. V tvorbe sa odráža obľuba dizajnérky byť aktívna a všetko skúšať v reáli. Pre Kateřinu je podstatné ako model funguje a preto vždy najprv všetko osobne testuje a skúša na sebe.

Showroom Kateřiny Geislerovej nájdete na adrese v koterci 2, Praha 1 / Uhoľný Trh. Na webových stránkach KaterinaGeisle­rova.com môžete sa pozrieť na ďalšiu prácu návrhárky.

Spolutvorcami vizuálu kolekcie

  • foto: Anna Kovačič
  • make-up artist: Hristina Georgievska
  • model: Simona Lewandowski

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.